Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Leonie van den Bogert

De monteurs hebben de airco's keurig geïnstalleerd, helaas is de communicatie zeer droevig. We wachten bovendien op de laatste onderdelen. Ook een juiste factuur sturen was een lastige opgave. Op... De monteurs hebben de airco's keurig geïnstalleerd, helaas is de communicatie zeer droevig. We wachten bovendien op de laatste onderdelen. Ook een juiste factuur sturen was een lastige opgave. Op dit moment zullen we jullie niet aanbevelen, er zijn veel fouten gemaakt en hopelijk komen jullie met de snelle oplossing.

De monteurs waren vaardig en sociaal

De communicatie is zeer droevig. Tips: sneller reageren en de vragen beantwoorden.

Rob van Maanen

In eerste instantie heel netjes en correct. Maar toen het bij het verschuiven van de afspraak m.b.t. plaatsing voor jullie toedoen aankwam heb ik iets andere toon moeten aanslaan om de plaatsing... In eerste instantie heel netjes en correct. Maar toen het bij het verschuiven van de afspraak m.b.t. plaatsing voor jullie toedoen aankwam heb ik iets andere toon moeten aanslaan om de plaatsing niet te ver naar een later tijdstip opgeschoven te krijgen.

Correctheid

Ton Brokx

Na 4 maanden nog niet alles klaar

ga ik nadien overdenken

afspraken na komen

leijn

De installatie is buitengewoon goed geslaagd

de afspraken zijn goed nagekomen

helaas is de nalevering van de kabelgoot na 3 maanden nog steeds niet gedaan

Goede middag,
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen op korte termijn contact opnemen om deze werkzaamheden in te plannen.

Wim

Vakkundige monteurs. De interne communicatie in het bedrijf is echter matig. Monteurs krijgen vooraf niet de juiste informatie van de situatie op locatie. Ze lijken ook zelf dat van te voren niet... Vakkundige monteurs. De interne communicatie in het bedrijf is echter matig. Monteurs krijgen vooraf niet de juiste informatie van de situatie op locatie. Ze lijken ook zelf dat van te voren niet goed te checken. Dat leidde bij ons tot problemen. Niet voldoende kabellengte van koelleiding en stuurstroomkabel. Ook verkeerde ophangbeugels meegenomen. Dat moest dus allemaal nabezorgd worden. Vertraging van 1,5 uur. Klus kwam niet af. De tweede ploeg kwam anderhalve week later. Opnieuw bleek dat de monteurs onvoldoende op de hoogte waren van de situatie ter plekke. Als klant moest je hen de nodige info geven.

Vakkundige monteurs en vriendelijke begeleiding door het bedrijf. Goede prijs- en kwaliteitverhouding voor A-merk airconditioners

Verbeter de interne organisatie en communicatie. Dat is echt nodig en zowel in het belang van het bedrijf als de klant. Scheelt ook onnodige kosten en stress. Als klant moet je er nu goed bovenop... Verbeter de interne organisatie en communicatie. Dat is echt nodig en zowel in het belang van het bedrijf als de klant. Scheelt ook onnodige kosten en stress. Als klant moet je er nu goed bovenop zitten qua planning én uitvoering.

Dag Wim,
Dag Wim,
Bedankt voor uw review. Door de enorme drukte in periodes rond een hittegolf is de communicatie inderdaad niet vlekkeloos verlopen. Onze excuses hiervoor. Wij gaan ons best doen om dit in de toekomst vloeiender te laten verlopen.

Hoolsema

Op zich goed. De monteur was aardige man, maar had een nettere montage verwacht. Kleine beschadigingen en aansluiting met kabelgoot is niet mooi. Buitenunit strak opgehangen, maar had met... Op zich goed. De monteur was aardige man, maar had een nettere montage verwacht. Kleine beschadigingen en aansluiting met kabelgoot is niet mooi. Buitenunit strak opgehangen, maar had met trillingsdempers gemoeten.

Komen afspraken na

Nettere montage in de details

Dag Theo,
Dag Theo,
Bedankt voor uw beoordeling. Graag maken we een afspraak om alsnog de trillingsdempers te monteren en de kleine beschadigingen te repareren. U kunt telefonisch (024-3561080) of per mail (info@klimate.nu) contact met mij opnemen om e.e.a. in te plannen.

Jeffrey

(Bewerkt)

Producten worden niet geleverd, en mails niet beantwoord. Uiteindelijk na bijna een maand met veel moeite mijn aankoopbedrag terug ontvangen op mijn rekening. De extra aangeboden compensatie van 25... Producten worden niet geleverd, en mails niet beantwoord. Uiteindelijk na bijna een maand met veel moeite mijn aankoopbedrag terug ontvangen op mijn rekening. De extra aangeboden compensatie van 25 euro om de negatieve review te herzien ben ik niet op ingegaan.

Weer eerlijk en oprecht naar jullie klanten. Lever zoals aangegeven op jullie webshop, en reageer op mail.

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Bedankt voor je review. Nogmaals excuses voor het verloop. Door de omstandigheden rondom Covid-19 zijn bepaalde producten helaas slecht leverbaar.

Wim.Romein

Mijn ervaring met het bedrijf is dat ik een airconditioner heb gekocht met tevens montage.

Duidelijke site. Goede communicatie.

Als klant wil je graag advies door een beoordeling ter plaatse waardoor je als klant er van overtuigd bent dat je het juiste artikel besteld met een mogelijke uitvoerbare plaatsing.

Rahim

De communicatie van Klimate is erg slecht!!!

de communicatie

Beste Rahim,
Excuses voor de langere reactietijd. Door de enorme drukte heeft de reactie op uw bericht langer geduurd dan gebruikelijk. Inmiddels is alles naar tevredenheid opgelost.
Met...
Beste Rahim,

Barry

Ruime keus in airco's. Goed geholpen om alternatieve plek van installatie door te nemen.
Planningsprobleem rond plaatsing ervaren,maar dat is uiteindelijk goed opgelost.

Ruime keus in airco's. Mooie montage.

Condensslang was iets te kort afgeknipt. Drupte nu langs de muur en op de aircostelling. Heb ik zelf weer even verlengt.
En de buitenunit hangt net een centimeter te hoog, waardoor het...
En de buitenunit hangt net een centimeter te hoog, waardoor het zonnescherm er net tegen aan komt.