Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

H.J. Rijks

Mijn ervaringen met KliMate zijn zeer goed, zowel ten tijde van het voortraject, offerte en installatie van mijn airco

De monteurs werkten tijdens de installatie samen als een goed team, zorgvuldig en rustig, en ik had een prettig contact met hen. Goede "nazorg"

Geen - alles ok

H. van der Veen

Goede communicatie, duidelijke offerte, scherpe prijs en nette installatie.

Komt afspraken na!

J. van Baarsen

Nette offerte, prima prijzen. Uitstekende monteurs en zeer klantvriendelijk. Waren aanwezig op de afgesproken tijd.

Uitstekende montage, prettige communicatie.

Ik kan niets bedenken.

Yvonne

Vakkundig en klantvriendelijk

Offerte aanvragen via website scheelt enorm veel tijd. Persoonlijk advies is altijd mogelijk. Deskundigheid en vakmanschap. De twee installateurs werkten prettig samen en hebben keurig werk geleverd.

Neem alle gereedschap mee, zodat de installateurs niet twee keer heen en weer hoeven te rijden om vergeten gereedschap op te halen. Een verbeterpunt dat de werktijd beïnvloedt. Met het uiteindelijke... Neem alle gereedschap mee, zodat de installateurs niet twee keer heen en weer hoeven te rijden om vergeten gereedschap op te halen. Een verbeterpunt dat de werktijd beïnvloedt. Met het uiteindelijke resultaat ben ik overigens dik tevreden.

Jan W

Goede ervaring met het plaatsen van een watergekoeld airco systeem

Deskundig en komt afspraken na

Telefonische bereikbaarheid kan beter (communicatie)

Zeer nauwkeurige installatie

De communicatie kan worden verbeterd. Zorgvuldiger en persoonlijker.

Prima bedrijf

Goede vakmensen en uitstekende communicatie

Plezierig, correct, snel

Scherpe prijs + keurig werk afleveren

Reacties op e-mails laten te wensen over (pas na paar dagen reactie of helemaal niet). Ook is niet helder welk e-mail adres je moet gebruiken.

Home

Fijn om zaken mee te doen.

Goed meedenken, heldere offerte, schone en vakkundige installatie. Vriendelijke medewerkers.

H.J. Prins

Dit betrof de installatie van een airco op de benedenverdieping en eerste verdieping van ons woonhuis. (met een buitenunit.) Eerder werd een airco geïnstalleerd in onze stacaravan in Eerbeek.

Net als de vorige keer bij de stacaravan is de installatie verzorgd door Paul met assistentie van Gijs. Het was een hele klus maar ook dit keer prima uitgevoerd. Alle lof. Over de werking van de... Net als de vorige keer bij de stacaravan is de installatie verzorgd door Paul met assistentie van Gijs. Het was een hele klus maar ook dit keer prima uitgevoerd. Alle lof. Over de werking van de airco hebben we nog geen oordeel, daarvoor zullen de de hete zomer moeten afwachten :) We lijkt het er zeer op dat de airco vele malen stiller is dan die in de stacaravan. Die maakt zeker bij gebruik als verwarming meer lawaai dan wij hadden gehoopt / verwacht.

Dus nu geen verbeterpunten ten aanzien van de woonhuisairco. Na de regiment aan klachten over de service en dienstverlening die we hebben gemeld met betrekking tot de levering van de airco in de... Dus nu geen verbeterpunten ten aanzien van de woonhuisairco. Na de regiment aan klachten over de service en dienstverlening die we hebben gemeld met betrekking tot de levering van de airco in de stacaravan. Wel vragen we ons met Paul sterk af of we met de airco in de stacaravan wel de goede keuze hebben gemaakt. Gezien het geluidsniveau bij gebruik als verwarming of in de droog-stand. Jammer blijft ook dat we ondanks tig keer navragen nog steeds geen uitsluitsel hebben gekregen over de mogelijkheid van een vorst-stand op de airco in de stacaravan. Dat zou bij de Italiaanse leverancier worden nagevraagd, maar tot dusverre geen enkele respons. Zeer teleurstellend.