Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

R de Vries

Zowel de service als de installatie was klasse

Installateurs die hun val perfect uitvoerden en meedachten met de klant

alles was OK dus geen verbeterpunten

M.Bakx

Alleen maar positief(tot nu toe)!!

goede website.
klantvriendelijk
snel antwoord

kan momenteel nog niet over oordelen.

Ronny Kaal.

Goede en nette afspraken op papier en heel helder.

Zeer goed montage team werken zeer goed snel en schoon en nemen de tijd om alles uit te leggen.

Vooral zo doorgaan.

h.J. Prins

Afgezien van de installateurs van de Airco buitengewoon slecht !

Redenen:

Afgezien van de installateurs van de Airco buitengewoon slecht !

Redenen:

1. Volstrekt onjuiste en ook onvolledige informatie van de airco's op de website (Wattage / Ampère alsmede onjuiste vermelding afmetingen), ontbrekende maar essentiële informatie over hoogte uitlaatgaten etc. etc. Klant moet zelf met veel moeite en inspanning op de website van de Italiaanse website de vereiste informatie boven tafel halen.

2. Ondanks zeer uitvoerig contact (telefonisch en e-mails gedurende 4 maanden !!) over de juiste keuze van airco in onze stacaravan op de camping in Eerbeek (!) en daarover gemaakte afspraken zouden de monteurs zonder ingrijpen van de klant (nogmaals verzoek om duidelijke bevestiging van komst monteurs in Eerbeek een week ervoor) zich alsnog hebben gemeld in Nieuwegein.. Echt ongelooflijk!

3. Communicatie met Klimate buitengewoon slecht (m.u.v. mijn vele contacten met mevrouw Sarah Goosens... als ze al aanwezig was...). Telefoon wordt vaak gewoon niet opgenomen en het contact wat er dan eindelijk wel is was af en toe ronduit onbeschoft, bijvoorbeeld als ik terecht mijn verbazing toon over niet nakomen gemaakte afspraken.

Laten we het er op houden dat de installateur (die als ZZP-er voor Klimate werkt) de installatie van de airco zeer contentieus en goed heeft uitgevoerd. En het er op lijkt dat we met de... Laten we het er op houden dat de installateur (die als ZZP-er voor Klimate werkt) de installatie van de airco zeer contentieus en goed heeft uitgevoerd. En het er op lijkt dat we met de uiteindelijk gekozen airco een goed apparaat hebben gekregen. Hij lijkt goed te werken in DROOGSTAND, VERWARMINGSSTAND en voor zover inmiddels kon worden nagegaan ook in KOELSTAND. Jammer blijft dat hij bij afwezigheid niet kan worden ingesteld op een kamertemperatuur van minder dan 18 graden. (Zeg 6 graden om bevriezing in de winter tegen te gaan.)

Zie antwoord op de eerste vraag. er moet heel veel gebeuren... In klantvriendelijkheid aan de telefoon, aan bereikbaarheid, aan verbetering van de informatievoorziening op de website (juistheid... Zie antwoord op de eerste vraag. er moet heel veel gebeuren... In klantvriendelijkheid aan de telefoon, aan bereikbaarheid, aan verbetering van de informatievoorziening op de website (juistheid en compleetheid), aan klantgerichtheid etc . etc.

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Excuses voor de vertraagde reacties op de door u gestelde vragen. Door de enorme drukte was onze responsetijd wat langer. Wij doen ons uiterste best om in de toekomst sneller op de door u gestelde... Excuses voor de vertraagde reacties op de door u gestelde vragen. Door de enorme drukte was onze responsetijd wat langer. Wij doen ons uiterste best om in de toekomst sneller op de door u gestelde vragen te kunnen reageren.

Jos Peters

(Bewerkt)

Niet erg positief heb diverse keren geprobeerd om een offerte te krijgen. Uiteindelijk wel gelukt.

Weet ik niet, heb alleen telefonisch en schriftelijk contact gehad.

Afspraken aangaande contact tussen bedrijf en client serieuzer nemen. Ik kan dan ook geen oordeel geven over: ADVIES, DESKUNDIGHEID en RESULTAAT.

H, Pruckmuller

Vorige keer met 2 man beid binnen units en 1 buiten unit schoongemaakt Ze waren lang bezig. Nu deze keer het zelfde maar was slechts 1 monteur aanwezig en was deze bunnen het uur klaar. Beide... Vorige keer met 2 man beid binnen units en 1 buiten unit schoongemaakt Ze waren lang bezig. Nu deze keer het zelfde maar was slechts 1 monteur aanwezig en was deze bunnen het uur klaar. Beide rekeningen waren gelijk. Voor de rest geen klagen. Monteur keurig op tijd.

De montage de eerste keer was bijzonder goed. Keurige afwerking. We zijn erg tevrden met deze hele instalatie

Zeer slecht/ verkeerd geïnformeerd over de totaal prijs!
Niet weer dus!

Monteurs waren prima!

Slecht telefonisch te bereiken!
Totaal prijs incl alles,

vermelden in een offerte.

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

U heeft per mail aangevraagd wat de installatiekosten voor een airconditioner zijn. Deze vraag is correct door een van onze medewerkers beantwoord. Echter bevatten de kosten voor de installatie niet... U heeft per mail aangevraagd wat de installatiekosten voor een airconditioner zijn. Deze vraag is correct door een van onze medewerkers beantwoord. Echter bevatten de kosten voor de installatie niet de airconditioner zelf. Dit is ook zeer duidelijk terug te vinden op onze webshop.

WHEELS Logistics CV-Jeroen Wildeman

Wij zijn een Europees logistiek dienstverlener en waren op zoek naar een betrouwbare installateur voor aircosystemen in ons kantoor in Nederland. KliMate heeft ons uitstekend voorzien van advies.... Wij zijn een Europees logistiek dienstverlener en waren op zoek naar een betrouwbare installateur voor aircosystemen in ons kantoor in Nederland. KliMate heeft ons uitstekend voorzien van advies. Bij de eerste afspraak werd er goed geluisterd en vooral ook gekeken naar welke mogelijkheden er waren zodat er geen verassingen achteraf zouden zijn. Daarna een passende offerte ontvangen en afspraken gemaakt. Deze zijn goed uitgevoerd en zeker een compliment aan de monteurs/ installateurs. Zij hebben zich moeiteloos aangepast aan onze kantoordrukte en waren onzichtbaar voor ons. Uiteindelijk zijn de systemen zelfs eerder operationeel gegaan dan verwacht.

Duidelijke afspraken. Duidelijke communicatie. Afspraken nakomen. Servicegericht.

Onze tip zou zijn om wat sneller te reageren op mail en/ of telefoon. Verder, ga zo door!

Prima werk geleverd.

Het ging allemaal goed

Telefonische bereikbaarheid slecht

Duidelijk, efficiënt en vriendelijk.

De site is duidelijk en handig

Eigenlijk niet