Elly van Dorst

ECM van Dorst

πŸ‘

Geweldige middag voor mijn kleinkinderen.

πŸ™

Mooie locatie; aardig en deskundig personeel: klein puntje: de instructie begon 15 minuten eerder dan met ons was gecommuniceerd!

Reactie Klimbos Nederland:

Wat leuk om te lezen! Ik kan niet helemaal eruit halen of je het vervelend vond dat de instructie eerder begon? We doen dit niet vaak, maar als iedereen aanwezig is en de ruimte er qua personeel is,... Wat leuk om te lezen! Ik kan niet helemaal eruit halen of je het vervelend vond dat de instructie eerder begon? We doen dit niet vaak, maar als iedereen aanwezig is en de ruimte er qua personeel is, proberen we wel lekker op tijd te beginnen. Want dan houd je ook meer klimtijd over! πŸ˜‰

Vriendelijk personeel
Uitdagende parcoursen

Goed om te lezen! 🌳

Valerie

Het was erg leuk! Spannende en gevarieerde routes en een goede uitleg van tevoren.

Top!

We hebben een hele geslaagde middag doorgebracht bij Klimbos de Lage Vuursche met onze 3 kleinkinderen van 13,15 en 17 jaar.

πŸ‘

Spartaan 20

Fantastische organisatie die precies weet hoe ze een leuk teamuitje kan regelen voor een mooie prijs

πŸ™ Bedankt! 🀩

Wendy

Mooi klimpark heerlijk restaurant om af te sluiten. Vond de routes uitdagend maar het gat tussen oranje 3 en rood 4 was te groot. Een rood 3 of een uitdagendere oranje3 zou wenselijk zijn.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je reactie. Wellicht is er iets niet helemaal duidelijk uitgelegd, maar de logische opbouw na de oranje routes is blauw, groen, bruin en dan rood. De overstap van oranje naar rood is... Bedankt voor je reactie. Wellicht is er iets niet helemaal duidelijk uitgelegd, maar de logische opbouw na de oranje routes is blauw, groen, bruin en dan rood. De overstap van oranje naar rood is inderdaad erg groot.. Wellicht leuk om een volgende manier de opbouw iets minder heftig te maken voor jezelf! πŸ˜‰ 🌳

Rik Harmsen

Heerlijk geklommen, leuke routes voor alle leeftijden, vriendelijk en behulpzaam personeel

🀩 πŸ™ 🌳