We zijn zondag 7 juli gaan klimmen in het klimbos in Apeldoorn. We hebben met heel veel plezier geklommen. De medewerkers waren heel vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Dit bleek wel nadat ik...We zijn zondag 7 juli gaan klimmen in het klimbos in Apeldoorn. We hebben met heel veel plezier geklommen. De medewerkers waren heel vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Dit bleek wel nadat ik helemaal uitgeput niet meer verder kon klimmen en een medewerker als een Superman kwam helpen. Het waren net de Avengers, gecoördineerd werd er geholpen. Dankjulliewel!
Wat een super compliment! Dank je wel! 🙏
Natas
Mooi parcours, leuke ochtend gehad
Menno
Super leuke en uitdagende parcours
Top 👍
M. Kipp
We zijn er met een kinderfeestje geweest. Goede uitleg. Sommige moesten wat grenzen verleggen en andere hadden veel plezier bij de moeilijk uitdagingen. Iedereen heeft he super leuk gehad.
Wat top om te lezen! 🌳
Superleuke dag gehad! Alleen in begin wel zoeken naar de startpunten van verschillende routes. Wat extra bordjes zou fijn zijn
Super leuke middag gehad, aardige instructeurs, perfect kinderfeestje
Super fijn! 🙏
Goede instructies en niet te druk
👍
Het kinderfeestje van mijn dochter in het klimbos Apeldoorn was een groot succes. Mooie parcours op een prachtige locatie.
Reactie Klimbos Nederland:
Super fijn om te lezen! ☺️
henk wissink
We hebben dit klimbos als geweldig ervaren met onze hele familie, 8 personen.