Jill

Super goed service & erg leuk Klimbos. Zelfs de zwarte route gedaan!

Topper!

Patrick

Echt super leuke dag gehad. Parcoursen zijn erg uitdagend voor alle leeftijden. Gaan er zeker nog een keer naartoe

Reactie Klimbos Nederland:

Goed om te lezen, tot een volgende keer!

Krijg de klere!, we mochten niet verzetten terwijl het sneeuwde. “Paden zijn begaanbaar”. Dat is natuurlijk spek glad maar er werd niet met ons meegedacht en we waren ons geld kwijt. Erg jammer... Krijg de klere!, we mochten niet verzetten terwijl het sneeuwde. “Paden zijn begaanbaar”. Dat is natuurlijk spek glad maar er werd niet met ons meegedacht en we waren ons geld kwijt. Erg jammer groetjes

Reactie Klimbos Nederland:

Wat vervelend dat jullie zo'n slechte ervaring hebben gehad. Ik neem even contact met jullie op via de mail. Dan kunnen we kijken of er nog een oplossing mogelijk is.

Leuke uitdagende klimroutes van verschillende niveaus

👍

Prachtige locatie, goede instructie, voor ieder niveau toffe parcours!

Wat fijn om te horen!

Susan

Super leuke dag gehad! Goede uitleg en een heel leuk parcours!

Koolen

Dank je wel voor een hele fijne en actieve middag. Goed geholpen door het personeel. Wij hadden per ongeluk de verkeerde tickets besteld maar konden bij de kassa ze gewoon om laten boeken met bij... Dank je wel voor een hele fijne en actieve middag. Goed geholpen door het personeel. Wij hadden per ongeluk de verkeerde tickets besteld maar konden bij de kassa ze gewoon om laten boeken met bij betaling dus iedereen blij.

Reactie Klimbos Nederland:

Graag gedaan! Heel fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad 😊

Christian

Zeker de moeite waard. Veilige courses, goed te doen. Fijne instructie.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor de positieve feedback!