Met 6 studenten gaan klimmen, ontzettend leuk klimbos met genoeg uitdaging en verschillende moeilijkheidsgraden om er voor iedereen wat leuks van te maken.
Personeel is ontzettend vriendelijk...
Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ontzettend leuke dag gehad

Reactie Klimbos Nederland:

Altijd leuk om enthousiaste reacties te mogen lezen!

Tamara

Best prijzig, maar erg leuk klimbos. Goede instructie vooraf

Fam. R.

Duidelijke informatie op website en aan telefoon met reserveren, nette ontvangst. op dag zelf , duidelijke instructies op voorhand, voldoende parcoursen en dus uitdaging, begeleiding bij "lastige"... Duidelijke informatie op website en aan telefoon met reserveren, nette ontvangst. op dag zelf , duidelijke instructies op voorhand, voldoende parcoursen en dus uitdaging, begeleiding bij "lastige" stukken ook goed. Kortom allemaal positief.

Enige minpuntje...we hebben in de tijd niet alle parcoursen kunnnen doen, dus komen zeker nog een keer terug.

Superleuk! Afwisselend, vriendelijk personeel, degelijke instructie en alles supersolide en veilig gebouwd.

Lianne

Leuke klim routes. Mijn dochter van 11 vond ze goed te doen. Rode route was wel een uitdaging. Persoonlijk vind ik het heel raar dat je tot 19 uur kan klimmen maar de horeca en wc's sluiten om 17... Leuke klim routes. Mijn dochter van 11 vond ze goed te doen. Rode route was wel een uitdaging. Persoonlijk vind ik het heel raar dat je tot 19 uur kan klimmen maar de horeca en wc's sluiten om 17 uur. Dit hoort niet bij het Klimbos maar bij Biesbosch centrum. Het lijkt mij handig dat er toiletten voor klanten Klimbos bij komen en er bijvoorbeeld flesjes drinken bij de kassa verkocht worden. Opvallend was ook dat er zeer weinig personeel rond de routes rond liepen. Ondanks deze minpunten een zeer geslaagd uitje.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je review Lianne. We gaan zeker aan de slag met je punten! Wellicht tot een volgende keer!

Vermaat

Super gaaf en geweldig om te doen als gezin! Een echte aanrader. Goede uitleg en ruim de tijd om alle parcoursen af te leggen.