Goede duidelijke uitleg , met veel geduld, TOP

Martin

We zijn met 3 kinderen geweest in de leeftijd van 11, 9 en 5.
We zijn met 3 kinderen geweest in de leeftijd van 11, 9 en 5.
die van 11 en 9 hebben de junior route gedaan 9 ( samen met oma) en vonden het heel leuk. Voor het meisje van 5 was er, buiten het kabouterpad, geen alternatief, misschien dat het een optie is om voor die groep ook een soort van mini klim route te maken ?

R. van M.

Mooi klimbos met gevarieerd aanbod aan routes in verschillende moeilijkheidsgraad. Heldere instructie vooraf en instructeurs zijn tussen de diverse klimroutes te vinden, indien hulp nodig is.

Hans Reesink

Onder deskundige leiding een fantastische middag met mijn kleinkinderen beleefd!

Hallo Klimbos Ruurlo,

Hallo Klimbos Ruurlo,

Wij hebben ons schooljaar afgesloten met een dagje Klimbos Ruurlo. Zowel de leerlingen als de begeleiding hebben erg genoten van deze dag. De ontvangst was vriendelijk en de uitleg duidelijk. Veel leerlingen hebben dingen gedaan waarvan ze niet dachten dat ze dat zouden durven, grenzen zijn verlegd! Graag komen we in de toekomst een keer terug!

Reactie Klimbos Nederland:

Wat super om te lezen! Tot een volgende keer!

R. Winter

Ik ben samen met mijn kinderen in het klimbos te Ruurlo geweest. Mooi klimbos tussen de bomen, met vele leuke uitdagingen.
We hebben genoten!

Mooij

Erg leuk, goede voorzieningen, mooi parcours, kleinkinderen ( 2 van 11 en 1 van 5,5 hebben genoten)

Edith Bruger

Hele leuke middag gehad met onze kleindochter en wij hebben ook genoten van het klimmen en klauteren. Ik vond het best spannend maar super leuk! Goede uitleg gehad van te voren van Erwin!

Reactie Klimbos Nederland:

Wat goed om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad!