Super leuke middag gehad. Iedereen is vriendelijke en behulpzaam. Parcour is prachtig. Ook kun je je eigen broodje mee nemen en er is ruimte genoeg om rustig op te eten. Leuk voor...Super leuke middag gehad. Iedereen is vriendelijke en behulpzaam. Parcour is prachtig. Ook kun je je eigen broodje mee nemen en er is ruimte genoeg om rustig op te eten. Leuk voor verjaardagsfeestjes. Voor herhalingen vatbaar.
Melissa
Heel leuk feestje gehad
Hele gave parcours voor het hele gezin.
Zeer geslaagd kinderfeestje voor 10-jarigen in juniorbos! Eerst twijfelde ik of het juniorbos voldoende was, maar dat is het zeker. 4 leuke en uitdagende routes die binnen de tijd allemaal...Zeer geslaagd kinderfeestje voor 10-jarigen in juniorbos! Eerst twijfelde ik of het juniorbos voldoende was, maar dat is het zeker. 4 leuke en uitdagende routes die binnen de tijd allemaal geklommen konden worden en sommigen zelfs een tweede keer. Ruim opgezet, genoeg picknicktafels om met elkaar te zitten.
Geweldig leuke middag gehad
Lisan
Super leuk klimbos!! Ik vond het echt heel erg leuk