Duidelijke instructie, rustig, klim onderdelen wel vaak net iets te lastig

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je feedback! Hoe vaker je klimt, hoe gemakkelijker het je af gaat! ๐Ÿ˜‰

Remco van Gils

Mooie routes door een mooi bos.
De begeleiding was goed.
Zeker een aanrader.

๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜€

Fantastische ervaring

Wow, dank je wel! :) ๐Ÿ˜Š

Het klimbos was super leuk, heel toffe activiteit om met mijn petekind te doen. Alleen jammer dat het zo druk was... Wij hebben 3u gedaan over de 3 junior parkoers... Ik heb op bepaalde stukken 20... Het klimbos was super leuk, heel toffe activiteit om met mijn petekind te doen. Alleen jammer dat het zo druk was... Wij hebben 3u gedaan over de 3 junior parkoers... Ik heb op bepaalde stukken 20 min moeten staan wachten alvorens van het ene platform naar de andere te kunnen gaan... Waarom moesten wij reserveren als je toch teveel volk toelaat?

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je reactie en jammer dat je zo lang moest wachten tijdens de routes. We hebben een beperkte capaciteit voor het aantal klimgordels wat in gebruik mag zijn op een bepaald moment. De... Bedankt voor je reactie en jammer dat je zo lang moest wachten tijdens de routes. We hebben een beperkte capaciteit voor het aantal klimgordels wat in gebruik mag zijn op een bepaald moment. De verdeling van de klimmers in de bossen is echter een keuze die de klimmers zelf maken. We zien dat veel mensen met oranje routes beginnen om het gevoel te krijgen, vandaar dat het soms wat drukker kan zijn op die plekken. Hopelijk zien we jullie nog eens terug en kan je ervaren dat het ook anders kan!

Janny van der Bie

Na een goede instructie en goed materiaal hebben mijn kleindochter en ik heerlijke uitdagende, verrassende klimuurtjes gehad. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

Wat super! ๐Ÿ’ช

De Zeeuwse Zusjes

Wat een geweldig Klimbos is Klimbos Brabantse Wal! Echt volop actie en avontuur. Die tijd vliegt voorbij en je leert jezelf en je grenzen kennen, maar wordt ook enorm uitgedaagd om je grenzen te... Wat een geweldig Klimbos is Klimbos Brabantse Wal! Echt volop actie en avontuur. Die tijd vliegt voorbij en je leert jezelf en je grenzen kennen, maar wordt ook enorm uitgedaagd om je grenzen te verleggen en elkaar te helpen. Enorm leuk om de band tussen elkaar te versterken. Wij deden dit via Go-Kids Zeeland. En hebben er een gave vlog over gemaakt, check en abonneer gratis https://youtu.be/MhuCWQqC2rg

Lavooij

Kleindochter en Opa hebben geweldig genoten van het klimbos

Wat super fijn!

Veel parcours voor de beginners en meer gevorderde mensen. Qua veiligheid zit het zeer goed en uitleg was ook heel duidelijk. Heel leuk met vrienden.

๐Ÿ‘

P.akkermans

Leuke,sportieve bezigheid voor jong en oud.
Veilig,vraagt wel om graad van behendigheid.
Toplokatie.
Goede instructie,en controle op het circuit

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor de complimenten!