Leuke parcours, modern en veilig materiaal, je kan jezelf niet in losmaken onderweg.

Bas Derene

Mooi groot klimbos met veel verschillende routes en obstakels

Marjoleine

We hebben genoten, was een zeer goede uitleg ook loopt het personeel rond en leggen je ook nog uit als je hoog in de bomen bent . Voor extra instructie.
Zeer vriendelijk .

Reactie Klimbos Nederland:

Wat fijn dat je zo'n leuk uitje hebt gehad!

Van de Velde

Echt een heel erg leuk klimbos. We hebben volop genoten. Moeilijke maar ook makkelijke routes. Echt top!

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor de complimenten!

obs De Casembroot

Wij waren met onze groepen 7 & 8 in het 'Klimbos Brabantse Wal' als afsluiting van ons schoolkamp. We werden enthousiast ontvangen en kregen een prima instructie in twee groepen. Toen we net wilden... Wij waren met onze groepen 7 & 8 in het 'Klimbos Brabantse Wal' als afsluiting van ons schoolkamp. We werden enthousiast ontvangen en kregen een prima instructie in twee groepen. Toen we net wilden starten ging het onweren en werden we verzocht het parcours af te breken en naar de Stayokay terug te keren. Daar mochten we schuilen. De kinderen werden door de begeleiders netjes begeleid om het bos uit te gaan. Na een klein kwartiertje konden we het parcours hervatten, maar bleef het wel hard regenen. Voor onze kids was dat geen enkel probleem en er werd enthousiast door geklommen. We hadden verwacht dat het glad zou worden, maar dat viel alles mee. We mochten zelfs wat langer doorklimmen, vanwege de onweer-brake. Na afloop waren de kinderen wel écht doorweekt en kregen we zelfs dekens aangeboden bij het restaurant aan de overkant. Een prima middag!

Reactie Klimbos Nederland:

Wat goed om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad, ondanks de regen! 😊

mart tebbens

Kids super naar hun zin gehad, goede instructie en begeleiding!

Linda

Super leuke dag gehad hier

Laura Scott en Renzo Martens

Veel keuze in niveau´s en ook leuke parcours.

Natalie

Prachtige omgeving, uitdagende banen en de tokkelbaan is gewoon genieten

Reactie Klimbos Nederland:

Heerlijk is dat zoeven door de bomen he? 😀