Helaas moet ik deze keer een slechte beoordeling geven. We werden verwacht om 15:45 zodat we van 16:00 19:00 konden klimmen. We waren met een groep van 18 personen waar 1 instructeur op stond... Helaas moet ik deze keer een slechte beoordeling geven. We werden verwacht om 15:45 zodat we van 16:00 19:00 konden klimmen. We waren met een groep van 18 personen waar 1 instructeur op stond ingepland om uitleg te geven en spullen te controleren. Dit heeft bijna tot 16:30 geduurd. In onze ogen niet handig. Daarnaast werden de meeste kinderen om 18:30 al verzocht om geen nieuw parkoer te nemen. Conclusie je betaald voor 3 uur klimmen er je krijgt er maar 2! Beetje jammer

Reactie Klimbos Nederland:

Wat vervelend dat het uitje niet helemaal naar wens is verlopen. Op onze site staat vermeld dat onze instructie een half uur duurt en dat er daarna nog 2,5 uur zelfstandig geklommen kan worden.... Wat vervelend dat het uitje niet helemaal naar wens is verlopen. Op onze site staat vermeld dat onze instructie een half uur duurt en dat er daarna nog 2,5 uur zelfstandig geklommen kan worden. Echter staat daar ook vermeld dat het bij sommige startmomenten zo is, dat er geen volledige klimtijd gegarandeerd kan worden in verband met onze sluitingstijd. Op dit moment sluiten onze bossen om 18.30 uur, wat inhoudt dat er tot 18.30 uur nieuwe routes gestart mogen worden en er dus doorgeklommen mag worden tot deze klaar zijn. Na 18.30 mogen er geen nieuwe routes gestart worden. Ik ga wel meegeven aan mijn collega's dat dit goed gecommuniceerd dient te worden bij de kassa, om teleurstellingen te voorkomen.

Menno

Super leuke en uitdagende parcours

Top 👍

Veel te druk. Jullie laten teveel mensen toe waardoor je eindeloos moet wachten

Reactie Klimbos Nederland:

Wat jammer dat je het uitje als druk hebt ervaren! Klimbos Lage Vuursche is inderdaad onze drukste locatie, maar we hebben hier wel een maximale capaciteit per instructiemoment. Wel kan het zijn dat... Wat jammer dat je het uitje als druk hebt ervaren! Klimbos Lage Vuursche is inderdaad onze drukste locatie, maar we hebben hier wel een maximale capaciteit per instructiemoment. Wel kan het zijn dat iedereen dezelfde route wil gaan klimmen, waardoor het wat drukker is. Ons advies in dat geval is om te kijken welke route rustiger is, de routes zijn nooit allemaal volledig vol.

Bas

Erg geslaagd kinderfeestje gehad met tien meiden van rond de 9 jaar. Veiligheid was goed in orde, wat ook nodig is als je tot op 23 meter hoogte klimt. Zwarte route was echt uitdagend voor de... Erg geslaagd kinderfeestje gehad met tien meiden van rond de 9 jaar. Veiligheid was goed in orde, wat ook nodig is als je tot op 23 meter hoogte klimt. Zwarte route was echt uitdagend voor de meiden, gaf een kick toen dat toch lukte. Eén van de meiden liep halverwege vast en werd goed naar beneden geholpen door een instructeur. Bedankt!

Reactie Klimbos Nederland:

Wat heerlijk om te lezen dat de meiden het zo leuk hebben gehad én angsten hebben overwonnen! 💪

Anne

Leuke activiteit in het bos.

👍

C.

Zondag 9 juni waren we bij Klimbos Lage Vuursche voor 3 uur klimmen, van 16 tot 19 uur. De instructie begon iets later (16:05 uur) en duurde vrij lang (we konden als laatste aansluiten bij demo... Zondag 9 juni waren we bij Klimbos Lage Vuursche voor 3 uur klimmen, van 16 tot 19 uur. De instructie begon iets later (16:05 uur) en duurde vrij lang (we konden als laatste aansluiten bij demo parcours) waardoor we rond 16:30 uur konden starten met klimmen. Het advies was om de oranje/blauw/groen parcours te doen, dan rood en als laatste zwart. Onze kinderen waren keihard bezig om het einddoel (het zwarte parcours) te halen. Om 18:33 uur waren ze klaar met rood en kregen toen te horen dat er na 18:30 uur niet meer gestart mocht worden met een nieuw parcours, omdat het park sluit om 19:00 uur. Met 3 verdrietige kinderen zijn we dus om 18:33 uur maar weer terug naar huis gegaan. We waren 82,50 euro kwijt voor 3 kids, voor in totaal 2 uurtjes klimmen, eindigend in een enorme domper. Wat een teleurstelling :-(

Reactie Klimbos Nederland:

Wat vervelend dat het uitje niet helemaal naar wens is verlopen. Op onze site staat vermeld dat onze instructie een half uur duurt en dat er daarna nog 2,5 uur zelfstandig geklommen kan worden.... Wat vervelend dat het uitje niet helemaal naar wens is verlopen. Op onze site staat vermeld dat onze instructie een half uur duurt en dat er daarna nog 2,5 uur zelfstandig geklommen kan worden. Echter staat daar ook vermeld dat het bij sommige startmomenten zo is, dat er geen volledige klimtijd gegarandeerd kan worden in verband met onze sluitingstijd. Op dit moment sluiten onze bossen om 18.30 uur. Het advies voor de opbouw van de routes wordt inderdaad gegeven om te voorkomen dat men meteen de zwarte route in gaat en dat dan blijkt dat het klimmen van 1 of 2 extra routes vooraf problemen had kunnen voorkomen. Ik snap dat er een teleurstelling was voor de kinderen dat niet alle routes geklommen konden worden, maar het lijkt mij ook een leuke reden om nog eens terug te komen!

Superleuke ervaring

🙏

Een zeer geslaagde vriendenweekend activiteit

Top! 😀

Leonie

Een heel leuk en sportief Vaderdag uitje. Mooie lange routes en ook de oranje junior routes zijn voor volwassenen uitdagend genoeg!

Wat leuk dat jullie op vaderdag zijn wezen klimmen! Actief en gezellig ☺️ 🙏