Leuke activiteit maar begeleiding kan beter. Duurde meer dan half uur om alle pakken aan te doen en gaat allemaal af van de klimtijd. In de stromende regen was er weinig begeleiding te vinden in het... Leuke activiteit maar begeleiding kan beter. Duurde meer dan half uur om alle pakken aan te doen en gaat allemaal af van de klimtijd. In de stromende regen was er weinig begeleiding te vinden in het bos.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je review. De instructie van het klimmen duurt altijd ongeveer 30 minuten, dit wordt ook duidelijk vermeld op onze website. Als het niet druk is, is er ook de mogelijkheid om in overleg... Bedankt voor je review. De instructie van het klimmen duurt altijd ongeveer 30 minuten, dit wordt ook duidelijk vermeld op onze website. Als het niet druk is, is er ook de mogelijkheid om in overleg nog een route extra te klimmen, hier denken we graag in mee! Wat betreft het toezicht, zoals je hebt kunnen ervaren is het een groot terrein. Hierop moeten meerdere routes in de gaten gehouden worden en lopen dus collega's rond over het hele terrein. Hierdoor kan het voorkomen dat er niet direct iemand bij de betreffende route is om te helpen. Maar door de porto's is er altijd iemand zo snel mogelijk om hulp te bieden waar nodig. Hopelijk hebben de kids wel kunnen genieten van het klimmen, ondanks de regen!

We hebben ons zeer goed vermaakt. In 3 uur hebben we 4 toffe routes geklommen, en daarna waren we ook wel uitgeklommen.

We zouden het fijn vinden als kinderen en volwassenen apart...

We zouden het fijn vinden als kinderen en volwassenen apart instructie kregen, dan hadden we al een stuk sneller kunnen beginnen.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je bericht en wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Je suggestie over aparte instructies voor kinderen en volwassenen hebben we al wel eens eerder gehoord. Waar je in de... Bedankt voor je bericht en wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Je suggestie over aparte instructies voor kinderen en volwassenen hebben we al wel eens eerder gehoord. Waar je in de praktijk tegenaan loopt, is dat het ene kind niet het andere is. We proberen op locatie al zo goed mogelijk in te spelen op de groep die er is en als de mogelijkheden er zijn, zullen we zeker kijken of opsplitsen mogelijk is. Hopelijk tot een volgende keer!

Superleuke routes en leuke medewerkers! We waren iets te laat maar mochten gewoon aansluiten bij een volgende introductieronde :)

👍

Liesbeth

Heerlijk actief kinderfeestje gehad

Reactie Klimbos Nederland:

Wat super om te lezen! 🥳

Liza De zoeten

Erg leuk voor jong en oud! Misschien alleen iets meer begeleiding voor de kleinere deelnemers boven en niet vanaf de grond! Nog best lastig om de haak overal overheen te krijgen. Je moet nu echt als... Erg leuk voor jong en oud! Misschien alleen iets meer begeleiding voor de kleinere deelnemers boven en niet vanaf de grond! Nog best lastig om de haak overal overheen te krijgen. Je moet nu echt als ouder mee en als je met een groepje bent kan je niet iedereen helpen.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je reactie! We zien grote verschillen tussen de kinderen qua hoeveelheid begeleiding die er nodig is. We kiezen er ook voor om zo veel mogelijk vanaf de grond te coachen, zodat het... Bedankt voor je reactie! We zien grote verschillen tussen de kinderen qua hoeveelheid begeleiding die er nodig is. We kiezen er ook voor om zo veel mogelijk vanaf de grond te coachen, zodat het zelfvertrouwen van de kids ook steeds verder groeit.

Goed onderhouden klimpark, parcouren zien er tip top uit, heerlijk uitje bij goed weer om te genieten van de buitenlucht

Reactie Klimbos Nederland:

Wat heerlijk om te lezen! 😊