De kinderen hebben genoten. Ik vond alleen het tempo van de instructie best hoog voor 8-jarigen. Misschien toch enkele zaken duidelijk herhalen, desnoods door de kids zelf om te checken of ze alles... De kinderen hebben genoten. Ik vond alleen het tempo van de instructie best hoog voor 8-jarigen. Misschien toch enkele zaken duidelijk herhalen, desnoods door de kids zelf om te checken of ze alles hebben begrepen en mee hebben gekregen.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je feedback. We proberen de instructie altijd zo kort mogelijk te houden, aangezien we merken dat de aandacht na een tijdje anders verslapt. Om te controleren of alles goed begrepen is,... Bedankt voor je feedback. We proberen de instructie altijd zo kort mogelijk te houden, aangezien we merken dat de aandacht na een tijdje anders verslapt. Om te controleren of alles goed begrepen is, mogen de klimmers altijd even laten zien hoe ze de demoroute klimmen. Eventuele onduidelijkheden komen dat altijd aan het licht.
Uiteindelijk wel heel fijn dat de kids genoten hebben!

Leuk klimbos met afwisselende hindernissen.
Leuk klimbos met afwisselende hindernissen.
Wel jammer dat het ‘redden’ van klimmers lang duurt doordat de medewerker zelf het parcours moet afleggen. Daarnaast kunnen klimmers door het zekeringssysteem niet tussentijds worden losgekoppeld door de medewerker. Achterliggende klimmers kunnen hierdoor ook niet verder maar moeten dus soms wel erg lang wachten.
Ander verbeterpunt is het timen van de instructie: begrijpelijk dat meerdere groepjes worden samengevoegd maar als een groep uit 9 of 10 man bestaat, zou het niet nodig moeten zijn om te wachten op het volgende tijdslot. De instructeur moet na de instructie alle klimmers controleren of gordels goed zitten. Niet handig en erg tijdrovend als een groep uit meer dan 10 personen bestaat en de instructeur dat alleen moet doen.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor de feedback en tips. We zijn altijd op zoek naar manieren om de werkwijze in het bos nog efficiënter te maken en nemen je punten zeker mee!

Sandea

Goed alleen een beetje duur

Reactie Klimbos Nederland:

Hi Sandra, bedankt voor je feedback! Jammer dat je de prijs aan de hoge kant vindt, maar we zijn blij dat je wel hebt genoten!

Super leuk en tof. Goede begeleiding, info en aangename begeleiders.

👍

Met de hele familie (22 tot 66 jaar) een hele fijne middag beleefd. Goede instructie, alle klimtoestellen keurig onderhouden. Mooi, net klimpark, leukt uitdagingen, afwisselende toestelllen. Met de hele familie (22 tot 66 jaar) een hele fijne middag beleefd. Goede instructie, alle klimtoestellen keurig onderhouden. Mooi, net klimpark, leukt uitdagingen, afwisselende toestelllen.
Er werd zelfs een verwarmd plekje geregeld waar onze dochter haar zoon kon voeden.
Enige minpuntje: we moesten een klein kwartier wachten voordat de instructie begon en instructie/gordels controleren duurde wat lang. Het was best wel fris buiten, dus lang stilstaan/koukleumen.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor jullie feedback en wat leuk dat het een geslaagde dag was!
Bedankt voor jullie feedback en wat leuk dat het een geslaagde dag was!
Helaas kunnen we niets veranderen aan de weersomstandigheden, maar ik kan me voorstellen dat het even koud was. Maar na het klimmen, was dat vast het geval niet meer! :)

Gezellige middag

👍🏻

Jan

Heerlijk uitdagend klimbos en erg vriendelijk personeel. Erg jammer dat niet vooraf bekend was dat de zipline niet open was nav stormschade.

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je reactie, Jan! De tokkelbaan is helaas 1 dag dicht geweest in verband met de stormschade, helaas was jij er net die dag.