Vriendelijk personeel, nieuwe routes, mooi onderhouden
van den Noort
Bijzonder leuke dag. Spannend parcours. Goede instructie en begeleiding
Wat super om te lezen! ๐
Noor Lotterman
Was super leuk.We hebben genoten.
Top! ๐
Annemarie
Instructeurs waren heel klantvriendelijk, behulpzaam en deden echt hun best om te zorgen dat we een leuke klimervaring hadden. Er werd rustig de tijd genomen om goed uitleg te geven. De...Instructeurs waren heel klantvriendelijk, behulpzaam en deden echt hun best om te zorgen dat we een leuke klimervaring hadden. Er werd rustig de tijd genomen om goed uitleg te geven. De verschillende klimroutes waren afwisselend.
Bedankt voor deze fijne reactie! ๐
Remon
Super leuke dag gehad
Mark
Mooi Klimbos, goede begeleiding en prachtig aangelegd :)
Thnx Mark!
albers
Heerlijk klimmen in de natuur met mooi weer.
Familiedag
We hebben met ons dertigen een heerlijke familiedag in het Klimbos beleefd! De twintig fitste van de familie hebben het hogerop gezocht en de andere 10, waaronder overgroot oma (81 jr) en...We hebben met ons dertigen een heerlijke familiedag in het Klimbos beleefd! De twintig fitste van de familie hebben het hogerop gezocht en de andere 10, waaronder overgroot oma (81 jr) en achterkleinkind (11 mnd), hebben de klimmers aangemoedigd en konden zitten en koffie drinken aan de overdekte picknickbanken. Goed geregeld allemaal!
Reactie Klimbos Nederland:
Bedankt! Super leuk dat jullie er waren!
Afgelopen zaterdag naar het Klimbos Gooi-Eemland geweest. Min of meer gedwongen door ons 7 jarige zoon die de dag ervoor daar een kinderfeestje had gevierd en wild enthousiast was terug gekomen. Nou...Afgelopen zaterdag naar het Klimbos Gooi-Eemland geweest. Min of meer gedwongen door ons 7 jarige zoon die de dag ervoor daar een kinderfeestje had gevierd en wild enthousiast was terug gekomen. Nou wij komen ook weer terug met zijn allen. Er geslaagd.