Matthias Caes

Positief en persoonlijk

nathalie van der schaaf

Zeer goed

IWP

Prima geregeld en volgens afspraak geleverd.

A. Wolters

De snelle levering en het bestelde product was geheel naar verwachting.

J gouka

Goed advies, nadat ik een verkeerd iPad case had besteld.
jammer dat ik het retour zenden zelf moest betalen.

Salomé Pluijm-Lucas

Zoals omschreven!

Edwin Van Opstal

Vlotte afhandeling en levering.
Goede service.

Nico Cardone

Jammer dat het zo omslachtig én duur is om producten terug te sturen. Ik heb per ongeluk een te grote hoes besteld, maar nou zal het mij dus in totaal meer dan 16 euro kosten, voor een pakket dat... Jammer dat het zo omslachtig én duur is om producten terug te sturen. Ik heb per ongeluk een te grote hoes besteld, maar nou zal het mij dus in totaal meer dan 16 euro kosten, voor een pakket dat ik dus niet nodig heb. Dit is dan ook de laatste keer dat ik iets bij jullie bestel. Verzendkosten betalen zijn geen probleem, maar vlot retourneren moet mogelijk zijn.

Reactie KloegCom.nl:

Beste Nico,
Dank voor uw review. We vinden het erg spijtig dat u ons een slechte beoordeling geeft.
Beste Nico,
Wij hebben inderdaad geen gratis retourservice indien u zelf een onjuist product bestelt. We maken retourneren echter wel zo eenvoudig mogelijk door een strookje met alle benodigde informatie mee te sturen. U hoeft enkel aan te kruisen of u geld terug wilt of wilt ruilen, de rest staat er al op. We verwerken uw retour bovendien binnen 2 werkdagen na binnenkomst. De verzendkosten die u bij aanschaf betaalde krijgt u óók van ons teruggestort.
De retourkosten die u noemt lijken mij ongebruikelijk hoog. Via onze website geven we bespaartips om terugsturen zo voordelig mogelijk te maken. Zie: https://www.kloegcom.nl/ruilen-en-retourneren.
Vriendelijke Groet,
KloegCom.nl