Vandaag helaas gehoord dat er in mijn woning was ingebroken. Op weg naar huis echter gelijk een gevoel van rust dat de belangrijkste spullen veilig in de kluis lagen en inderdaad het hele huis was... Vandaag helaas gehoord dat er in mijn woning was ingebroken. Op weg naar huis echter gelijk een gevoel van rust dat de belangrijkste spullen veilig in de kluis lagen en inderdaad het hele huis was doorzocht, maar de kluis niet eens aangeraakt! Nooit gedacht dat ik mijn kluis al binnen een jaar na plaatsing al "terug zou verdienen"!
Goede service destijds bij plaatsing en nu ook met het gewenste resultaat!

Bestellen en bezorgen/vastzetten privekluis

Prima service en vriendelijke bezorgers/installateurs!

Vanwege de verhuizing even geen stofzuiger bij de hand; deze moest ik gaan lenen bij de buren. Zou fijn zijn als er naast een boormachine ook een stofzuiger in de auto had gelegen.

vriendelijke en heldere communicatie via telefoon

aangeven welk voorbereidingen klant moet voor dat de kluis wordt geleverd

Zeer goede ervaring, vriendelijke, meedenkende mensen, prima uitleg over de werking van het apparaat.

Goede verkoop aan de telefoon. met het juiste advies

goede communicatie

We hebben met Kluiszorg goede ervaring en kunnen dit bedrijf zonder meer aanbevelen. We konden op korte termijn een afspraak maken. Er werden geen persoonlijke vragen gesteld, prima!

Goede voorlichting, zodat we een goed overwogen keus konden maken. Goede kennis van zaken over kluizen, mogelijkheden en certificaten! De verkoper kon zich goed in onze situatie inleven. We kregen... Goede voorlichting, zodat we een goed overwogen keus konden maken. Goede kennis van zaken over kluizen, mogelijkheden en certificaten! De verkoper kon zich goed in onze situatie inleven. We kregen passende adviezen. Bezorging anoniem en op de plaats gezet waar wij wilden!

Niet van toepassing.

Tim

Goed advies aan telefoon. afspraak aan huis gemaakt, veel tips gehad voor de plaats en type kluis. weet nu zeker dat ik de juiste kluis voor mijn huis heb. erg blij!

goed advies en duidelijk met verstand van zaken. erg vriendelijke behandeling. professioneel bedrijf.

Aan de telefoon al zeer vriendelijk personeel. Afspraken keurig nagekomen. Voor de installatie werd vakkundige informatie gegeven en ook duidelijk overleg omtrent de plaatsing (verankeren). Zéér... Aan de telefoon al zeer vriendelijk personeel. Afspraken keurig nagekomen. Voor de installatie werd vakkundige informatie gegeven en ook duidelijk overleg omtrent de plaatsing (verankeren). Zéér vriendelijke meneer die de installatie verzorgde. Al met al een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Vakkundig advies en zéér snelle levering!

Geen.