Brievenbus standaard besteld maar door slechte pakketdienst DPD niet geleverd.Maar door inspanning van medewerker van Noviostore alles direct weer goed geregeld door andere pakketdienst van Post Nl...Brievenbus standaard besteld maar door slechte pakketdienst DPD niet geleverd.Maar door inspanning van medewerker van Noviostore alles direct weer goed geregeld door andere pakketdienst van Post Nl wel goed geleverd. Maar de mensen van.noviostore hebben super hun best gedaan dat dit probleem werd opgelost. Ze krijgen van.mij een.pluim en scoren hiermee een 10. Jolanda Gils
Willemien Bos
Snelle levering goede kwaliteitsproducten
Jurgen
Geen probleem
Mieke Storms
Correct
Robert
Geweldige aftercare, dan bewijst een bedrijf pas de meerwaarde. 1 van de 4 deurgrepen bleek onherstelbaar beschadigd bij het openen van de verpakking. Zonder discussie had ik binnen 2 dagen een...Geweldige aftercare, dan bewijst een bedrijf pas de meerwaarde. 1 van de 4 deurgrepen bleek onherstelbaar beschadigd bij het openen van de verpakking. Zonder discussie had ik binnen 2 dagen een nieuw exemplaar in huis. Dan ben je de teleurstelling snel vergeten. Chapeau!
Jeanne Geboers
Munt niet uit in communicatie
Manon ten Brinke
Super, duidelijke communicatie, snelle levering. Bij ontdekken van een schade door transportbedrijf kreeg ik binnen 1 dag een nieuwe klep. Zonder de oude terug te moeten sturen. Dus ook de service...Super, duidelijke communicatie, snelle levering. Bij ontdekken van een schade door transportbedrijf kreeg ik binnen 1 dag een nieuwe klep. Zonder de oude terug te moeten sturen. Dus ook de service overtreft de verwachtingen. Alle lof!
J. C. van Rigteren
Het bedrijf is: "Zeg wat je doet... en doe wat je zegt"