Ariejan Tulen

Spyderco Street Beat besteld voor een prima prijs. Snel geleverd en het mesje is prachtig!

Lourens

Niet de goedkoopste of snelste webshop.
Maar een goed alternatief voor als je een bepaald mes echt wil hebben en wat bij andere webshops niet meer verkrijgbaar is.

Bagheera

Prima service, donderdag besteld, dinsdag geleverd. Kwam er wel achter dat andere sites wel wat goedkoper waren, oeps water onder de brug.

Robert J Buunk

Goed. Verbeterpunt: Directe mogelijkheid om af te laten halen bij een afhaalpunt ontbreekt.

Marc

(Bewerkt)

Houdt zich helaas niet aan de geadverteerde levertijd. Meer als een week geleden besteld en nog niet geleverd. En nee, het ligt niet aan de bezorgdienst!
Helaas kan ik nog niets zeggen over de...
Helaas kan ik nog niets zeggen over de goederen. Ik ga er maar eens vanuit dat, deze wel goed zijn.
Aanvulling: naar aanleiding van het bovenstaande is er met mij contact opgenomen. Hoewel ik dit waardeer, veranderd dat helaas niet het feit dat de levering veel te laat was. Maar ik heb toch mijn beoordeling met een ster verbeterd.