Guido

Na het inschakelen herstelbedrijf ging het vrij automatisch

Reviewtitel:

Goed geholpen door schade van mijnbuurvrouw

D cornelissen

Opzittende verzekering

Dick C

Nadat ik stormschade aan mijn motor heb gemeld bij de KNMV direct de bevestiging ontvangen. Het aangegeven nummer gebeld om een afspraak te maken voor expertise. Dat kan al de volgende dag en binnen... Nadat ik stormschade aan mijn motor heb gemeld bij de KNMV direct de bevestiging ontvangen. Het aangegeven nummer gebeld om een afspraak te maken voor expertise. Dat kan al de volgende dag en binnen een week is de motor weer als nieuw en het schadebedrag overgemaakt.
Met dank aan vdKuinder motoren en KNMV verzekering.

Stormschade snel afgehandeld

Yvette

Over het algemeen ben ik zeer tevreden, ik heb KNMV nauwelijks nodig voor schades gelukkig, maar de laatste schade, veroorzaakt door een derde aan mijn auto, ging qua afhandeling minder soepel dan... Over het algemeen ben ik zeer tevreden, ik heb KNMV nauwelijks nodig voor schades gelukkig, maar de laatste schade, veroorzaakt door een derde aan mijn auto, ging qua afhandeling minder soepel dan had gekund. Voor deze laatste schade afhandeling is een waardering met een 7 erg ruim, terwijl mijn totaaloordeel, gebaseerd op jaren toch ruim een 8, misschien zelfs wel een 9.

Reviewtitel:

Schade veroorzaakt door anderen, geen fijn feestje...

Robbert

Deze schade ging niet goed, heb heel veel zelf moeten telefoneren. De schade expert heeft een flinke fout gemaakt

Gied

Dorst

Onpersoonlijk

Onpersoonlijke afwkkeling schade. KNMI onwaardig

A.Nijhof

Moest zelf wel een aantal keren bellen omdat het lang (iets meer dan 2 maanden) duurde.

tevreden

Klaas