W. van Bergen

alles verloopt soepel

Ad Hartjes

Slecht

Reviewtitel:

slechte communicatie, geen antwoord op gestelde vragen, uitsluitsel na maanden via mail.

Olaf van Hoek

Een goede no nonsens verzekering

Reviewtitel:

een goede no nonsens verzekering

Johan de Vries

Zeer slecht geholpen en heeft te lang geduurd en schade is deels nog niet hersteld

Reviewtitel:

zeer slecht en eenmalig!!!!!

Stein62

Was de eerste keer, kreeg niets uitgekeerd door het eigen risico, zoals verwacht.

Reviewtitel:

Eigen risico stond uitkering in de weg.

Marian

Telefonisch gemeld dat ik schade aan ander voertuig had toegebracht, kreeg telefonisch de correcte informatie en nog een aantal extra tips.
Daarna schriftelijk op de hoogte gehouden van...
Daarna schriftelijk op de hoogte gehouden van afhandeling op correcte wijze.

Gemak

MBA22

Uitstekend

Directe snelle betrouwbare verzekering nodig ? Verzekeer dan bij KNMV

Ab

Positief

Reviewtitel:

Zeer goede en snelle afhandeling.

Menno van Beilen

Prima verzekering, maar afhandeling duurde 1 jaar (schade in buitenland) en in die periode is maar 2x gecommuniceerd. Alles verder prima afgehandeld.

Prima verzekering.

Bert Hofman

Professionele aanpak. De afhandeling van zaken zou nog iets efficiënter kunnen zijn wanneer jullie communicatie met de tegenpartij meer souplesse zou kennen. De tegenpartij heeft mij telefonisch te... Professionele aanpak. De afhandeling van zaken zou nog iets efficiënter kunnen zijn wanneer jullie communicatie met de tegenpartij meer souplesse zou kennen. De tegenpartij heeft mij telefonisch te kennen gegeven dat,- naar zijn mening-, de afhandeling van het financiële aspect 'nogal stroperig' is verlopen. (lang wachten op bijschrijving van de bepaalde schadevergoeding )

Reviewtitel:

Vertrouwd verzekerd, veilig op weg,- maak je een botsing, dan heb je pech