Makkelijke site, ik zocht een knuffelhond van een bepaald ras, allemaal duidelijk te vinden. Geleverd op de datum die ik wilde. Ik kon ook aangeven of het een kado was of niet, dan gaat er geen...Makkelijke site, ik zocht een knuffelhond van een bepaald ras, allemaal duidelijk te vinden. Geleverd op de datum die ik wilde. Ik kon ook aangeven of het een kado was of niet, dan gaat er geen factuur in de verpakking mee. En je kan een soort oorkonde invullen met eigen tekst bij de knuffel, superleuk om te geven maar ook om te krijgen.
A.Markus-Grönefeld
Snel geleverd en ziet er prima uit. Kleinzoon was er heel blij mee !
cadeaupapiertje erbij zou helemaal top zijn geweest!
Wels
Prima site en hele snelle levering
Lisette
Ik heb hier een aap knuffel besteld. Ik kreeg direct een orderbevestiging en leverdatum. Op de geplande leverdatum werd het pakket netjes volgens afspraak afgeleverd en de knuffel was keurig verpakt...Ik heb hier een aap knuffel besteld. Ik kreeg direct een orderbevestiging en leverdatum. Op de geplande leverdatum werd het pakket netjes volgens afspraak afgeleverd en de knuffel was keurig verpakt en netjes.