2019 beoordelingen

2019 Reviews

Richard

Wanneer schenkt men een knuffel? Meestal voor verjaardagen of speciale dagen zoals Valentijn.
2 dagen voor Valentijnsdag bestel ik een knuffel, met als opmerking leveren op de 14e.
Aan...
Aan het eind van de dag op de 12e krijg ik een melding dat de knuffel op de volgende dag (13e) bezorgd gaat worden??
Er was niets meer aan te doen volgens de klanten service, er werd mij €7,50 aangeboden, wat ik gewijgerd heb.
Bij nader overleg zou ik de kosten van de knuffel incl. verzendkosten retour gestort krijgen.
Iban nummer gemailed en tot heden nog niets overgemaakt op mijn rekening.
Kortom als men beloofd televeren binnen 24 uur dan gaat er toch wat mis.
Jammer in mijn geval.

Lever datum bekijken en hanteren.

Reactie Knuffelparadijs.nl:

Beste klant,
Wat ontzettend vervelend, dat uw verrassing in duigen is gevallen door een technisch fout van onze kant. Nogmaals onze excuses hiervoor. Inmiddels is de oplossing voor u ook zichtbaar

Ik was zeer tevreden met mijn bestelling en zal knuffelhuis onthouden!

Snelle levering leuke producten

Supersnelle service!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Knuffelparadijs. De website sprak mij al aan en de keus aan verschillende diersoortenknuffels is erg groot. Voor activiteiten met groepen kinderen in... Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Knuffelparadijs. De website sprak mij al aan en de keus aan verschillende diersoortenknuffels is erg groot. Voor activiteiten met groepen kinderen in het bos gebruik ik de bosdierenvariant en ze vinden het geweldig! Spelenderwijs leren ze ook over de leefwijze van de bosdieren. De service was prima en als we de verzameling gaan uitbreiden bestel ik zeker weer bij Knuffelparadijs!

Geen, alles naar tevredenheid.

AnoniemOllie

Snel bezorgd. Knuffel van goede kwaliteit

Everything smooth and easy. One of the product had a little bit of glue on it, but it was easy to cut off, so no problem.

Zeer goed.duidelijk site.prettig door lopen

afgesproken dag van levering ook hanteren.verzoek was donderdag en pakket kwam woensdag.

Levering duurde 2 werkdagen ipv. 1 terwijl ik wel op tijd besteld had. Maar veder prima.

Wij hebben een Despicable Me Unicorn geretourneerd, waarna we geen enkele verdere communicatie of terugbetaling hebben ontvangen.

Stuur svp emails met status-updates of in ieder geval de erkenning van een retour en aangifte van de verwerk-tijd voor terugbetaling.

Reactie Knuffelparadijs.nl:

Beste klant,
Naar aanleiding van uw review, waarin u aangeeft nog geen reactie te hebben ontvangen op uw e-mail van 01 februari., willen wij graag de volgende reactie geven.
Wij hebben op uw...
Beste klant,
Wij hebben op uw retour aanvraag een e-mail verstuurd op d.d. 01 februari jl..
Wanneer wij een e-mail naar een klant versturen, kan het voorkomen dat door de sterke filter van uw provider ons schrijven in uw spambox terecht komt. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend kan zijn, daar wij niet gelijk de service kunnen bieden zoals u deze gewend bent. Onze excuses hiervoor.