Snelle levering (in 2 dagen), chatten over het product liep goed.
Stefan
Snelle levering en het terugsturen v/d ophangbeugel (omdat ik deze toch niet nodig had) werd zonder problemen geaccepteerd. De mengslang was lek op de koppeling, ook hiervoor werd na t sturen van...Snelle levering en het terugsturen v/d ophangbeugel (omdat ik deze toch niet nodig had) werd zonder problemen geaccepteerd. De mengslang was lek op de koppeling, ook hiervoor werd na t sturen van een foto, ongecompliceerd een nieuwe opgestuurd. Prima service!
Pim
Uitstekend
Martin
Goed en snel geleverd.
Goedies
Gewoon goed en snel geregeld!
P
Artikel werd na een paar dagen geannuleerd, omdat het niet leverbaar was. Geld werd wel onmiddellijk terug gestort.
I
Ingrid
NVT
Roni
Anne-Mieke
Tegenover de absoluut snelle levering stond gebrek aan track&trace mogelijkheden. Daarom geen idee of het binnen 24uur, 48uur of xxx-uur verwacht kon worden. Gelukkig bleek dat ‘next day’, dus...Tegenover de absoluut snelle levering stond gebrek aan track&trace mogelijkheden. Daarom geen idee of het binnen 24uur, 48uur of xxx-uur verwacht kon worden. Gelukkig bleek dat ‘next day’, dus keurig! Met t&t had ik misschien wel een 10 gegeven!