Pluspunten: Behulpzaam en zoekt mee naar de juiste oplossingen.
Gerrit
Pluspunten: Scherpe prijs en services
Lennart
Pluspunten: Snel geleverd, en een telefoontje achteraf om te vragen of alles in goede orde is ontvangen
HRS
Pluspunten: goede feedback, goede service
We-rimain
Pluspunten: Goede informatie en reactie van de klantondersteuning, Er wordt nagebeld of alles naar tevredenheid is. levering volgens bestelling. Compleet. Mooi product. Verbeterpunten: Inschatting...Pluspunten: Goede informatie en reactie van de klantondersteuning, Er wordt nagebeld of alles naar tevredenheid is. levering volgens bestelling. Compleet. Mooi product. Verbeterpunten: Inschatting levertijd
Michael
Pluspunten: Nav een vraag over levering werd ik netjes terug gebeld en prettig te woord gestaan. Levering volgde niet de volgende dag, maar dit kwam door Floww die later leverde.
P
Pluspunten: Makkelijk te bestellen Snel geleverd Verbeterpunten: -
Frederique
Pluspunten: Dankzij advies van Marcel zijn wij geholpen met de juiste kraan die aansluit bij onze wensen
Nicole
Pluspunten: Snelle reactie op vragen, mooi product (Floww Perfect 4 Chilled) Verbeterpunten: Levering duurde iets langer dan vermeld op de site en ik kreeg geen melding toen de levering onderweg...Pluspunten: Snelle reactie op vragen, mooi product (Floww Perfect 4 Chilled) Verbeterpunten: Levering duurde iets langer dan vermeld op de site en ik kreeg geen melding toen de levering onderweg was. Daardoor in eerste instantie de levering gemist.
anoniem
Pluspunten: Goed advies en snel geleverd Verbeterpunten: -