Pluspunten: Fijndat ik hulp kreeg via de chat Verbeterpunten: Geen, al vond ik het product duur voor wat het is (ophangbeugel quooker boiler), maar daar kan het bedrijf waarschijnlijk weinig aan doen
anoniem
Pluspunten: - Zeer snelle levering van de quooker - Oplossingsgericht werken toen de quooker in eerste instantie niet goed was gemonteerd - Klantvriendelijkheid Verbeterpunten: - De...Pluspunten: - Zeer snelle levering van de quooker - Oplossingsgericht werken toen de quooker in eerste instantie niet goed was gemonteerd - Klantvriendelijkheid Verbeterpunten: - De samenwerking/communicatie tussen dekokendwatersite en de monteurs
Peter
Pluspunten: Korte lijnen en bij vragen snel antwoord Verbeterpunten: Geen
anoniem
Pluspunten: Goed en snel contact, goede levering en goede prijsstelling.
Peter
Pluspunten: Zeer snelle levering Verbeterpunten: Er was geen trackingcode of mail over levering gestuurd, dus de snelle levering kwam wat onverwachts.
Edwin
Pluspunten: Makkelijk besteld en snel geleverd. Installatie goed geregeld. Kreeg achteraf een telefoontje of alles goed was gegaan.
houtkamp
Pluspunten: snelle levering top
Arjen
Pluspunten: Stipte en snelle levering
Bartel
Pluspunten: Goede prijs. Snelle levering. Makkelijk en snel communiceren via chat of e-mail. Snel je geld terug bij retourneren goederen.