Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Pauline

Wij hebben bij Koningkaart de uitnodigingen voor ons trouwjubileum besteld en ons trouwboek. We hebben zeer positieve ervaring met de kwaliteitscontrole. Door Koningkaart werden we gewezen op... Wij hebben bij Koningkaart de uitnodigingen voor ons trouwjubileum besteld en ons trouwboek. We hebben zeer positieve ervaring met de kwaliteitscontrole. Door Koningkaart werden we gewezen op spelfouten en lay-out die niet klopte. Dit hebben zij vakkundig en met een goede service (opnieuw sturen kaarten) verholpen. Een bedrijf dat hoge kwaliteit biedt en pro-actief meedenkt met de klant. Fantastisch!

Vakkundig, kwaliteit staat voorop, service gericht

n.v.t.

Marleen Helder-Westen

Super tevreden met onze geboorte kaartjes

Klantenservice is goed bereikbaar en reageert ook snel via mail. Heel fijn!

Misschien is het mogelijk om adres stickers en sluit stickers te plakken bij de verzend service. Als dit een optie was had ik deze ook van jullie gekocht.

Antoinet

Goede en vriendelijke klantenservice. Ze zijn vriendelijk en je wordt serieus genomen. Ook het ontwerpen/aanpassen van een kaart ging zeer makkelijk. Daar waar andere sites dit bewerken, is dit bij... Goede en vriendelijke klantenservice. Ze zijn vriendelijk en je wordt serieus genomen. Ook het ontwerpen/aanpassen van een kaart ging zeer makkelijk. Daar waar andere sites dit bewerken, is dit bij Koningkaart echt zo. Ga zo door Koningkaart!

Goede klantenservice en het bestel gemak.

Klant is koning bij Koningskaart. Dus jullie brengen eer aan jullie naam. Ga zo door!

Marieke

Goed! Mooie kaartjes en snel geregeld, ook met het proefpakket!

Mooie designs, makkelijk ontwerpprogramma

Meer materiaalsoorten zou leuk zijn.
Op een andere website was parelmoer als papiersoort bijvoorbeeld ook beschikbaar

Familie

Hele mooie kaartjes waar we veel complimenten over krijgen!

Kwaliteit, klantvriendelijk

Bied de verzendkosten aan bij bestellingen met bedragen +€100. Wij bestellen voor bijna €400 aan kaartjes, dan voelt het echt knullig als je ook nog zelf de verzendkosten moet betalen

Wesley

Zeer slecht

Kwalitatief keuze , materiaal,

Een grote bestelling is vervuild aangekomen. De geboortekaartjes, Iets is gebeurt in het productie proces. Ik ben nu al 10 dagen aan het mailen , het laatste contact is dat men mijn klacht erkend.... Een grote bestelling is vervuild aangekomen. De geboortekaartjes, Iets is gebeurt in het productie proces. Ik ben nu al 10 dagen aan het mailen , het laatste contact is dat men mijn klacht erkend. Echter verzochten ze mijn bestel order. Nu 3 dagen geen gehoor meer. Schandelijk.

Renate

Diverse proeven aangevraagd, erg mooi!

Uitgebreid assortiment

Petra

Heel tevreden!!!! Goede service.

Goede service. Prachtig kaartje

Nvt

Kristel

Fijne website en leuk dat je ieder kaartje kunt personaliseren

Frank

Gemiddeld, interface voor het ontwerpen van kaarten werkt niet intuitief. Soms veel onnodig klikken om een nieuw product te ontwerpen.

Eind resultaat was goed. Alleen jammer dat op de...

Eind resultaat was goed. Alleen jammer dat op de adresstikkers lange adressen wegvallen. Het lijkt alsof eerst het adres is gedrukt en daarna de opdruk die we hadden gemaakt.

Grote verscheidenheid en mogelijkheid om zelf verder te ontwerpen.

Zorgen dat de adressen als laatste gedrukt worden zodat zelfs lange adressen nog goed te lezen zijn opadresstickers.