Levering

Zeer prettig

Snel en persoonlijk

Ontwerp gemak

Marjolijn

Ontzettend blij met onze zelfontworpen trouwkaart!
Ontzettend blij met onze zelfontworpen trouwkaart!
Na zelf een ontwerp gekozen te hebben op de website, toch een aantal keer telefonisch contact gehad voor een paar vragen. Aan de telefoon ben ik heel netjes geholpen en werd er gelijk meegedacht over het ontwerp.

Erg klantvriendelijk en goede kwaliteit van de kaarten

De tools om een trouwkaart te ontwerpen zien er wat verouderd uit

Debby Verweij

Handige tools en leuke illustraties om zelf je kaart te ontwerpen. Ikben er super tevreden over. Ook de levertijd is snel. Netjes gestorteerd aangeleverd en mooie kwaliteit.

Gemak van zelf kaarten ontwerpen

Zou fijn zijn als je je eigen ontwerp een naam kan geven

Koning kaart

Wat een slechte firma!!!

Ik heb mijn trouwkaarten besteld bij koningkaart.be dit is de aller laatste keer dat ik bij hun kaarten heb besteld!
De eerste proefdruk die ik kreeg was al vertraagd door een druk fout van de...
De eerste proefdruk die ik kreeg was al vertraagd door een druk fout van de drukkerij ik had een kaart besteld met goudfolie dit was blijkbaar niet goed gegaan, dat kan altijd gebeuren dus we wachten geduldig af.
De proefdruk was verder goed alleen de foto wat we er op hadden laten plaatsen was niet scherp. Toen heb ik gemaild naar het bedrijf het werd geregeld en dit klopte een nieuwe druk proef werd verstuurd.
Ik heb de proefdruk toen besteld dit heeft zeker 2 weken geduurd voor ik deze kreeg ondertussen hier over gemaild er was wederom om druk fout geweest.
Ik kreeg de proefdruk 2,5 week later.
Deze proefdruk was verder goed heb toen alle
Trouwkaarten besteld wat ik moest hebben. Ook deze keer ging het fout bij de drukkerij. Ik kreeg ze wederom een later dan gepland.
Heb ze gister binnen gekregen.
20 kaarten heb ik zonder goud folie ontvangen.
Dus ik heb de gasten zonder kaart maar een app gestuurd omdat we over 2 weken al trouwen.
Ik heb hier vandaag over gemaild en gezegd dat ik hier niet voor betaald heb! Ze wouden nieuwe kaarten sturen en gaven aan dat ze dan dit weekend binnen kwamen.
Ik heb hier geen vertrouwen meer in ze kunnen wel heel mooi beloven dat ze dit weekend binnen komen maar dat was met de andere kaarten ook zo.
Ik bestel hier dus nooit geen kaarten meer!

Koen

Heel tevreden!

Mooi resultaat

De editor van de kaartjes is heel ouwbollig en omslachtig

Angela

Goede ervaring , onze trouwkaarten zijn prachtig geworden en de levering was snel.

snelheid en de mooie afdruk van de kaarten.

Die heb ik niet

F. De waal

Onze geboortekaartjes hier besteld en wat een snelle levering! Ik had per ongeluk de verkeerde enveloppen besteld maar dankzij klantenservice was het snel geregeld dat er andere enveloppen besteld... Onze geboortekaartjes hier besteld en wat een snelle levering! Ik had per ongeluk de verkeerde enveloppen besteld maar dankzij klantenservice was het snel geregeld dat er andere enveloppen besteld werden.

Ik heb een tweeling(j en m) gekregen en konden niet voor blauw of roze enveloppen gaan. De geboortekaartjes waren roze, blauw en mintgroen. Helaas moesten we voor witte enveloppen kiezen omdat er... Ik heb een tweeling(j en m) gekregen en konden niet voor blauw of roze enveloppen gaan. De geboortekaartjes waren roze, blauw en mintgroen. Helaas moesten we voor witte enveloppen kiezen omdat er geen mintgroen waren.

Mulder

Goeie snelle mooie geboortekaartjes ontvangen voor onze tweeling.

Mooie stevige kaarten en snel in huis. Mooi kaarten en leuke originel design.

Prijzig

Charlotte

Via deze website heb je de mogelijkheid om jouw kaartje volledig te personaliseren. We hebben het ontwerp volledig zelf kunnen kiezen en persoonlijke elementen kunnen toevoegen. De toepassing zelf... Via deze website heb je de mogelijkheid om jouw kaartje volledig te personaliseren. We hebben het ontwerp volledig zelf kunnen kiezen en persoonlijke elementen kunnen toevoegen. De toepassing zelf was gemakkelijk in gebruik. Bij problemen was de klantendienst zeer snel beschikbaar. Ook de kaartjes waren van goede kwaliteit en werden snel geleverd. Wij zijn tevreden!

Veel mogelijkheden om kaartje persoonlijk te maken.

Icoontjes waren na enkele keren niet meer zichtbaar in mijn programma. Ook na het leegmaken van de cookies in mijn browser. Hierdoor heb ik de klantendienst moeten contacteren.

Julie theunis

Super tevreden wij komen terug

Qualiteit aan super prijs

Alles was oké