Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Kelly T.

Jaren geleden ons trouwkaartje bij koningkaart besteld, en dat beviel zodanig dat we sindsdien eigenlijk al onze kaarten hier bestellen. Breed aanbod, makkelijk te bereiken en hele fijne en goede... Jaren geleden ons trouwkaartje bij koningkaart besteld, en dat beviel zodanig dat we sindsdien eigenlijk al onze kaarten hier bestellen. Breed aanbod, makkelijk te bereiken en hele fijne en goede service. Omdat we ooit al eens de code voor een proefdruk voor een andere bestelling hadden gebruikt, konden we 'm voor een nieuwe bestelling niet meer gebruiken. Na een kort belletje met de klantenservice was het geen enkel probleem om alsnog een andere code voor een gratis proefdruk te krijgen. Daarnaast is er een breed assortiment wat met de gemakkelijke generator ook nog is aan te passen naar eigen wens.

Service

Sonja

Weer een super mooie kaart gemaakt bij koningsmarkt, dit maal een geboortekaartje! Veel mooie voorbeeldkaarten en een gebruiksvriendelijke tool om te personaliseren.

Veel inspiratie op de website
Gebruikvriendelijke tool
Snelle bezorging
Mooie kwaliteit

Het is maar wat kleins, maar ik benoem het toch maar: jammer dat de witte envelop doorschijnt.

Stephanie

Prachtige kaarten en snelle levering. 2 verbeterpunten: het zou goed zijn als er ook een optie komt voor het direct versturen van de kaarten naar de ontvanger. Daarnaast vind ik het jammer dat de... Prachtige kaarten en snelle levering. 2 verbeterpunten: het zou goed zijn als er ook een optie komt voor het direct versturen van de kaarten naar de ontvanger. Daarnaast vind ik het jammer dat de sluitstickers via een ander magazijn worden verstuurd en daardoor veel later aankomen dan de kaarten (ookal wordt hier op voorhand over gecommuniceerd).

Mooie, originele kaarten

Producten leveren vanuit 1 magazijn voor dezelfde levertijd is klantvriendelijker

Rinske Nijland

Erg tevreden

De levering van de kaarten en proef kaart was erg snel. We kregen meer kaarten dan besteld. Erg lief. De kaarten zijn makkelijk te ontwerpen.

Bij je eigen ontwerpen zou het fijn zijn als je zelf de kaart kunt benoemen in het overzicht. Bijvoorbeeld kaart voor daggast en kaart voor avondgast. Misschien kan dit al wel maar het is mij niet... Bij je eigen ontwerpen zou het fijn zijn als je zelf de kaart kunt benoemen in het overzicht. Bijvoorbeeld kaart voor daggast en kaart voor avondgast. Misschien kan dit al wel maar het is mij niet gelukt.

Bergsma

Prima. Voldoende keuze, zou zeker weer gebruiken maken van uw si

Makkelijk in gebruik

M.

Prima!

Mooie kaarten en snel geleverd!

Geen.

Edith

Enorm positief

Reactiesnelheid, bezorgsnelheid, klantvriendelijk

Kevin

Zeer tevreden

Kwalitatief zeer goed, snel bezorgd (en gedrukt)

Malou

Goed, snelle levering van de proefdruk en daarna de geboortekaartjes. Mooie producten, zeer tevreden!

Snelle levering, mooi papier, mooi ontwerp maar wel zelf aan te passen

Optie om enveloppen te bedrukken met adressen geƫxporteerd in bijvoorbeeld een excel bestand.

Saskia Rietdijk

Hele goede kwaliteit kaarten! Eerste proefdruk bij een andere drukker, helaas niet naar wens. Gelukkig geslaagd bij Koningskaarten.

Veel keuze in kaarten

Enveloppen vooraf opsturen, adressen online kunnen invullen.