Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Helaas was er iets mis gegaan met de proefkaart waardoor het iets langer duurde. Kan gebeuren, super opgelost, medewerkers stonden goed en correct te woord. Er werd snel gehandeld om ons alsnog van... Helaas was er iets mis gegaan met de proefkaart waardoor het iets langer duurde. Kan gebeuren, super opgelost, medewerkers stonden goed en correct te woord. Er werd snel gehandeld om ons alsnog van de kaarten te voorzien. Kaarten zijn prachtig, goede kwaliteit!

Goede en nette service

Woorden met accenten worden in ander lettertype weergegeven, zorgt voor onduidelijkheid.

Crissie Schmitz

Heel goed!

Kwaliteit kaarten en opties van lag outs zijn enorm

Schaduw opties voor bijvoorbeeld letters of een kleur van dat je kan maken waar letters op kunnen.

Romina Druant

Zeer goed. Ook de communicatie errond.

Goede klantenservice. Leuk met kans op proefdruk.
Goed product.

Vermelding van mogelijkheid van verwijdering copyright.

Priscilla

Snelle en goede service

Super snelle service

Mobiele versie is iets minder handig.

Duidelijke uitleg op de site, op zich een fijne tool om de kaarten te maken, maar soms wel een beetje zoeken. Snelle en volledige levering, ook wat de proefdruk betreft

De levering van de proeodruk en het product zelf

De tool om de kaarten te maken is niet altijd duidelijk. Soms konden we bepaalde afbeeldingen niet of slecht terugvinden

Simone

Het programma op de website is heel prettig om mee te werken. Er zijn enorm veel mogelijkheden om een persoonlijke kaart te ontwerpen. Het is heel fijn dat je gratis een proefdruk kan laten bezorgen... Het programma op de website is heel prettig om mee te werken. Er zijn enorm veel mogelijkheden om een persoonlijke kaart te ontwerpen. Het is heel fijn dat je gratis een proefdruk kan laten bezorgen thuis. Het bedrijf heeft voor de definitieve druk van de bestelling nog contact opgenomen, omdat ze zelf het ontwerp nog even hadden gecontroleerd op eventuele foutjes. Snelle verzorgen! Al met al heel prettige ervaring.

Persoonlijk contact
Ontwerp programma

Het harmonica ontwerp is verticaal ook leuk. Misschien is het een idee om in het programma online ook een verticale ontwerp mogelijkheid te maken.

Marloes

Mooie kaartjes

Graag 1 proefdruk per kaart, niet 1 per account.

Leanne

Bij 25 weken zwangerschap proefdruk besteld en de enveloppen. Na de geboorte de geboortekaarten besteld, wij zijn heel erg tevreden! Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle verzending, gratis proefdruk

Geen tips of verbeterpunten

Milou

Onze trouwkaarten zijn prachtig geworden. De service is top en kaarten worden snel geleverd!

Hoge kwaliteit
Handige ontwerptools

Geef een sampleboekje met papiersoorten mee. Nu hebben wij 3 verschillende proefdrukken besteld om het materiaal te kunnen beoordelen.

Susanne de Wit

Ontzettend blij met ons geboortekaartje

Goede service, mooie kwaliteit

Ontwerp programma kan soms wat makkelijker