Levering

Goed en snel

Snel en netjes

Mogelijk andere vervoerder overwegen. Levering was na 18:00

Super!

Denken mee (namen contact op bij spelfout, met de vraag of dit aangepast moest worden). Gratis proefdruk bestellen. Snelle levering.

Je kunt niet direct vanaf de website je kaartjes per post versturen.

Goede ervaring gehad, snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit. Wel vind ik het jammer dat er maar 1 proefdruk gratis besteld kan worden.

Snelle levering, ruime hoeveelheid keuze aan kaarten

Meer gratis proefdrukken en digitale afdruk van de kaart zou helemaal perfect zijn.

Geweldig

prachtige kaarten

Goede communicatie en mooie kaarten.

Ze zijn makkelijk te bereiken als je vragen hebt en ze lossen het meteen voor je op. De producten zijn heel erg mooi en er zijn meerdere mogelijkheden van kaarten.

De website doet niet altijd wat ik wil. Zo was mijn ontwerp een keer weg, maar dat werd wel meteen opgelost gelukkig.

Netjes. Goed en snel geleverd. Zelfs wat extra als er wat fout ging met knippen

Snelle levering, goede kwaliteit en service

Niketa Mukherjee

Perfect! Eerste een mooi voorbeeld gekregen en daarna alles besteld.

Design!

Alles was prima!

Judith

Goed, verschillende keren gebeld. Prima geholpen

je wordt goed geholpen wanneer je belt

De naam van je eigen kaarten kunnen aanpassen. Dit is met name bij trouwkaarten handig. Achter de schermen kan dit echter wel gedaan worden maar niet door de klant zelf. Het invoegen van een foto... De naam van je eigen kaarten kunnen aanpassen. Dit is met name bij trouwkaarten handig. Achter de schermen kan dit echter wel gedaan worden maar niet door de klant zelf. Het invoegen van een foto vond ik wat lastig. Ook dit is na persoonlijk contact vervolgens prima uitgevoerd.

Laura Donker

Fantastisch!! Ze hebben ons zo goed ondersteund ook.

Het is een bedrijf waar je snel contact mee hebt en ze zijn ontzettend bereidwillig om je te helpen met je design. Wij hebben onze trouwkaart, naamkaartjes, tafelkaartjes en bedankkaartjes bij... Het is een bedrijf waar je snel contact mee hebt en ze zijn ontzettend bereidwillig om je te helpen met je design. Wij hebben onze trouwkaart, naamkaartjes, tafelkaartjes en bedankkaartjes bij Koningkaart gemaakt. We hebben ze regelmatig gebeld om te vragen of ze ons met iets wilden helpen. Een extra tekentje in het bestand zetten noem maar op. Steeds weer waren ze super hulpvaardig en niets is ze te veel. Daarnaast ook nog eens heel enthousiast over onze kaart en ons voorgenomen huwelijk. We voelden ons echt gezien en er was echt contact. Daarna hebben we ze ook nog gevraagd of ze onze kaart in een Vector formaat wilden sturen omdat we daar ons gastenboek van maken. Ook dat was geen probleem. Verder hebben we alle soorten papier uitgeprobeerd door middel van een drukproef, en de kwaliteit is ontzettend goed. We zijn super blij dat we alles bij Koningkaart hebben gedaan.

Vaak kun je wel iets noemen maar ik zou echt niet weten wat ze anders zouden kunnen doen.