Levering
Kwaliteit van het product

Angelique van Geest

Behulpzaam, vriendelijk en snel

Behulpzaamheid aan de telefoon

Dat ik zelf de bestanden een andere naam kan geven

Anita

Super mooie kaarten en snel geleverd. Goede kwaliteit, had niet beter kunnen wensen!

Uiteenlopende soorten en stulen van kaarten. Goede kwaliteit

Het navigeren om de kaarten te maken was in het begin even zoeken, dus misschien een kort uitlegje van te voren met voorbeeld.

Mirjam Vedelaar

Wij zijn heel tevreden met onze trouwkaarten. Wij hebben op de site een mooie kaart uitgezocht en met het programma online zelf bewerkt. Toen wij iets niet helemaal voor elkaar kregen, hebben wij... Wij zijn heel tevreden met onze trouwkaarten. Wij hebben op de site een mooie kaart uitgezocht en met het programma online zelf bewerkt. Toen wij iets niet helemaal voor elkaar kregen, hebben wij telefonisch gevraagd hoe we dit konden oplossen. Direct heeft de mevrouw aan de telefoon ons geholpen en onze wensen aangepast. Wat een service. Wij zouden iedereen adviseren om hun kaarten bij dit bedrijf te bestellen.

Service
Klantcontact

Het gemak van het bewerkingsprogramma en wellicht kortingsacties.

Goed!

Website werkt zeer goed zoal op de laptop als op de telefoon

Niet

Thom Noordermeer

Goeie kwaliteit kaarten, veel keuze. Erg snelle levering en prima verpakt! Helemaal tevreden.

Veel keuze, snelle levering

Lukte niet om op mn mobiel de kaartjes goed aan te passen. Op PC was dit echter geen probleem.

Angelique Hugens

Kaarten besteld voor onze bruiloft.

Duidelijke communicatie, ik had een fout gemaakt op de kaart en hun hebben mij hierover bericht dat ze dit hadden aangepast. Snelle communicatie vanwege aanpassen kleuren.

Zeer tevreden, geen aanvullingen

M Janssen

Geweldig!!

Had even wat hulp nodig ivm mijn bestelling.. Geweldig lieve dame aan de telefoon gehad die precies vertelde wat ik het beste moest doen. Klantenservice is dus top

Eigenlijk geen heel duidelijk allemaal

Corine

Super ervaring! Snelle en nette levering.

Proef kaartje is gratis. Staaltje voor papiersoorten word mee geleverd. Levering snel en netjes.
Per bestelling 2 extra kaartjes. Mocht je toch nog perongeluk een kaartje extra nodig hebben, hoef je die niet nog eens te bestellen..

Geen.

Hoe leuk! Hier kan je met de online tool je kaart echt helemaal personaliseren. Eindeloos zelf afbeeldingen invoegen of uit de ruime voorraad van de site gebruiken. Logo's, vlekken, bloemen...... Hoe leuk! Hier kan je met de online tool je kaart echt helemaal personaliseren. Eindeloos zelf afbeeldingen invoegen of uit de ruime voorraad van de site gebruiken. Logo's, vlekken, bloemen... zonder een vormgever in te schakelen maak je een geheel unieke kaart. Blij mee :) Een aardige dosis computervaardigheid heb je wel nodig: hoe het programma werkt moet je zelf uitvogelen!

Die voorraad aan afbeeldingen, logo's, bloemen, strooisels... fantastisch!

Neem een video op waarin je de (on)mogelijkheden van de vormgeeftool laat zien. En voeg meer blanco formaten toe voor eigen vormgeving.

Richelle

Zeer prettig!

Fijne snelle service, en denken mee met wat mooi is

Geen sorry