Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Erg goed!

Mogelijkheden

Vindbaarheid van informatie op de website

Goede en snelle service

Drukproef, flexibel, snelle reactie en levertijd

Ontwerp kaart in meerdere kleuren

Zeer goed!

Snelheid, flexibiliteit. Excellente service.

Voldoende

Kaarten zijn makkelijk te configureren en er is een ruime keuze

De kaarten die wij ontvangen hadden, hadden kleurverschil. Deze was duidelijk op te merken. Maar wij hebben besloten ze toch gewoon te gebruiken.

Positief. Heel attent en proactief. Snel en goed.

Ruime keuze en goede hulp

Goede service en snelle, foutloze levering!

Klantgericht, heel snelle en foutloze levering. Precies wat ik nodig had!

De tekst en uitleg bij de papiersoorten vond ik niet heel duidelijk; er werd vooral verwezen naar wat het effect is als je voor een witte kaart kiest. Bij mijn proefdruk had ik hierover een vraag... De tekst en uitleg bij de papiersoorten vond ik niet heel duidelijk; er werd vooral verwezen naar wat het effect is als je voor een witte kaart kiest. Bij mijn proefdruk had ik hierover een vraag gesteld en die werd wel super goed beantwoord. Daarnaast zou het fijn zijn als de ontwerptool je ontwerp gewoon regelmatig automatisch opslaat.

Anne

Fijn om gratis proefdruk te ontvangen, want een ‘echte’ versie van je zelf ontworpen kaart zegt toch meer. Vervolgens snel antwoord op mijn vragen en prachtige geboortekaartjes ontvangen.

Snelle reactie en levering

Meer mogelijkheden tot aanpassen van de door Koningkaart ontworpen kaarten.

Esmee de Vries

Geboorte kaarten voor onze dochter besteld bij Koningkaart.nl en wij zijn er blij mee! We hebben 2x een proefdruk laten maken en ontvingen daarbij een sample van alle papiersoorten. Vlak voor de... Geboorte kaarten voor onze dochter besteld bij Koningkaart.nl en wij zijn er blij mee! We hebben 2x een proefdruk laten maken en ontvingen daarbij een sample van alle papiersoorten. Vlak voor de geboorte hebben wij los van de kaarten alvast de enveloppen besteld. Na de geboorte besteld en binnen enkele dagen werden de kaarten geleverd. Alles zonder problemen! Goed verpakt om beschadiging te voorkomen en snelle levering + goede kwaliteit!

Duidelijke website, veel aanbod en veel mogelijkheden om zelf de gekozen kaart aan te passen.

Korting als de baby op de uitgerekende datum is geboren. Doen veel andere bedrijven die geboortekaartjes aanbieden wel.

Voor het 25-jarig huwelijk van mijn ouders heb ik de kaarten ontworpen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en het gebruikersgemak!

Goede klantenservice & een snelle levering.

Misschien eventueel wat vaker een actie of kortingscode!

Kwaliteit en originaliteit

Leuke originele ontwerpen