Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Prima service, netjes, duidelijk, leuke kaarten

Leuke kaarten, divers.

Zeer tevreden

Gratis proefdruk met kleurenwaaier is top. Ontwerpen op de website gaat ook heel goed. Super snel geleverd!

Bij bestellen staat er geen prijs/prijsverschil tussen de verschillende soorten papier. Je moet ze eerst in de winkelmand zetten om te zien wat het verschil is qua prijs en daarna degene weer wissen... Bij bestellen staat er geen prijs/prijsverschil tussen de verschillende soorten papier. Je moet ze eerst in de winkelmand zetten om te zien wat het verschil is qua prijs en daarna degene weer wissen die je niet gaat gebruiken.

Uitstekende ervaring!

Koningkaart denkt met de klant mee, en weet een prachtig product te leveren.

Zeer tevreden

Ruime keuze geboortekaartjes, leuke ontwerpen. Fijn dat je het raster kon gebruiken bij het ontwerpen.

Het lukte mij niet om een clipart (bijvoorbeeld een hartje) te kopiëren zodat je precies hetzelfde hartje nog een keer kunt gebruiken.

Allpaintworks

Zeer goed

Snelle levering en reactie op mn factuur vraag

Linda Habraken

Goede service, snelle levering! De enveloppen die los verstuurd werden waren helaas verloren geraakt door post nl. Na contact meteen nieuwe gekregen. Drukwerk is ook erg mooi en ben daarom erg blij... Goede service, snelle levering! De enveloppen die los verstuurd werden waren helaas verloren geraakt door post nl. Na contact meteen nieuwe gekregen. Drukwerk is ook erg mooi en ben daarom erg blij met het geboortekaartje!

Snelle levering, goede service, goede kwaliteit producten, netjes verpakt

Geen, ga zo door!

Positief!

- Inmiddels twee keer iets bij jullie besteld. Fijn dat jullie altijd wat extra kaartjes en enveloppen bijvoegen dan besteld is. Dat is écht service!
- Mooie overzichtelijke website.

Geen.

Snel, duidelijk en goede kwaliteit van kaarten! Originele ontwerpen op thema voor de zakelijke markt

Snel en mooie kwaliteit

Nvt

Betubeezzz

Super snel verlopen, super kwaliteit kaart, bezorging ook heel goed.

Snel en goede kwaliteit

Maaike

Ik ben zeer tevreden over de service en de mooie geboortekaartjes die ik heb besteld. Helaas was er iets mis gegaan bij de drukker waardoor ze een dag later werden bezorgd dan de bedoeling was maar... Ik ben zeer tevreden over de service en de mooie geboortekaartjes die ik heb besteld. Helaas was er iets mis gegaan bij de drukker waardoor ze een dag later werden bezorgd dan de bedoeling was maar hierover werd ik goed geïnformeerd.

Eerst hadden we al een mooie proefdruk ontvangen waardoor we goed het eindresultaat konden zien. Prachtig!!

De communicatie over de vertraging van de bestelling was super.

N.v.t.