Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Penders

Fantastisch service, vragen werden dezelfde dag beantwoord. Ruime keuze in assortiment. En voor ons het belangrijkste, de mooie kwaliteit van afdrukken.

- ruim assortiment
- snelle klantservice
- fijn advies

Enveloppen gratis bezorgen voordat je kaarten besteld.

Karlijn

Snelle en goede levering. Mooie kwaliteit!

Mogelijkheid om zelf een kaart te ontwerpen

Ruime keus uit assortiment, leuk dat je de kaarten ook zelf weer kon bewerken naar je eigen smaak.

Veel ruime keus uit het assortiment. Tevens duidelijke informatie over de gehele website.

Bij het bestellen van een de save the date kaarten konden wij kiezen uit 4 tot 5 soorten kaarten. Maar voor ons was onduidelijk hoe onze kaarten er dan uit kwamen te zien.

Kim

Ontzettend mooie kaart, fijne en duidelijke opzet. Onze trouwkaarten gaan wij hier ook bestellen!

K. van Mourik

We hebben hier onze trouwkaarten, bedankkaarten en geboortekaarten besteld. Prachtige kwaliteit kaarten, goede service en snel geleverd! Ook de volgende keer bestellen we weer bij jullie.

Ramona barendregt

3de keer de geboorte kaarten besteld voor onze kinderen en elke x erg tevreden mocht er in de toekomst nog een baby komen dan bestellen wij ze absoluut hier weer

Snel
Veel keus

Snel
Groot aanbod
Makkelijk te bewerken
Verschillende papier mogelijkheden

Struik

Erg goede en snelle service. Leuke en mooie kaarten!

Goede en snelle service!
Kaarten aangepast naar persoonlijke wensen , heel prettig!

Geen! vooral zo door gaan!

Emma

Ik heb hier onlangs mijn trouwkaarten besteld. Prachtige kwaliteit en uitgebreid assortiment.. genoeg keuze.
De website werkt goed, alles spreekt voor zich. Er was een ding waar ik niet goed uitkwam en dat was het juist uitlijnen van de tekst. Ik kon niet goed zien of alles recht onder elkaar stond.
Ik heb contact gezocht met een medewerker van Koningkaart en zij hebben dit voor mij gedaan. Ze zijn goed bereikbaar en helpen goed.

Van elke versie trouwkaarten die ik heb besteld (dag, receptie, avond) kreeg ik een aantal kaarten extra.

Bekwaam personeel, heel makkelijk te bereiken als je vragen hebt. Ze kunnen digitaal zo mee kijken en regelden alles snel.

Een stuk of twintig enveloppen die ik bij de kaarten besteld hadden waren helemaal los. De lijm had losgelaten waardoor het gewoon een velletje papier was in plaats van een envelop. Een aantal... Een stuk of twintig enveloppen die ik bij de kaarten besteld hadden waren helemaal los. De lijm had losgelaten waardoor het gewoon een velletje papier was in plaats van een envelop. Een aantal hebben we weggegooid omdat we genoeg hadden, een aantal hebben we dichtgeplakt met lijm. Deze kwaliteit viel iets tegen. Ik heb dat echter nog niet doorgegeven omdat we de kaarten echt kort daarna verzonden wilden hebben.

Ik heb geen reactie meer gehad op mijn laatste vraag of het klopte dat ik extra kaarten ontvangen had. Kan gebeuren natuurlijk, maar was wel jammer want voordat ik besteld had was contact zeer goed.

Loes van der Meer

Mijn ervaring met Koningkaart is zeer goed! Mooie ontwerpen, zelf makkelijk aan te passen naar eigen wensen. Makkelijk te bestellen en goede service! Top!

Gebruiksgemak

Beter inzicht in de extra kosten per kaart na het aanpassen van het ontwerp