Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Marleen Budding-Wesselink

De proefdruk van ons geboortekaartje was snel binnen. Fijn ook dat dit eenmalig gratis is. Ook werden de verschillende papiersoorten als staaltje aangeleverd. Heel handig om op basis daarvan een... De proefdruk van ons geboortekaartje was snel binnen. Fijn ook dat dit eenmalig gratis is. Ook werden de verschillende papiersoorten als staaltje aangeleverd. Heel handig om op basis daarvan een keuze te maken.
De druk van de daadwerkelijke kaarten waren snel binnen en we kregen nog een aantal extra kaarten erbij. Erg tevreden over Koningkaart, zeker een aanrader om te bestellen!

Snelle dienstverlening
Goede kwaliteit van de kaarten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Fidan Ekici

Hele fijne klantenservice, snelle reacties!
Verder een ruime collectie en mooie kwaliteit kaarten.

Snelle levering en goede kwaliteit. Het aanpassen van de standaard kaart gaat makkelijk.

Makkelijke bewerking

Louise Beijeman

Trouwkaarten gekocht via de website. Super makkelijk om te maken, veel leuke en hippe ontwerpen, goede kwaliteit en binnen 2 werkdagen geleverd! SUPER!

Erg leuk om zelf je eigen kaart samen te stellen. Snelle service en erg blij met het eindresultaat

Dat je zoveel opties hebt m.b.t. het personaliseren van je kaart.

Hele goede service.heb gebeld met een vraag en binnen 2 min geregeld.
makkelijke site om zelf alles samen te stellen.
fijn dat je voordat ze worden gedrukt nog even contact hebt en dat...
Hele goede service.heb gebeld met een vraag en binnen 2 min geregeld.
makkelijke site om zelf alles samen te stellen.
fijn dat je voordat ze worden gedrukt nog even contact hebt en dat ze op spelling en grammatica controleren.zelf lees je er snel overheen omdat je er al langere tijd mee bezig bent.

vraag wordt meteen opgelost

geen..ga zo doir

Laurent

Save the date en trouwkaarten gekocht. Snelle en kwalitatief goede afhandeling van de bestellingen.

Gebruiksgemak van de ontwerptool.

Je kan je ontwerpen geen naam geven. Hierdoor kan je, als je een kopie van een ontwerp maakt met een kleine aanpassing, niet snel de ontwerpen van elkaar onderscheiden. De voorbeeldfoto geeft... Je kan je ontwerpen geen naam geven. Hierdoor kan je, als je een kopie van een ontwerp maakt met een kleine aanpassing, niet snel de ontwerpen van elkaar onderscheiden. De voorbeeldfoto geeft namelijk niet genoeg informatie.

Lianne Schaap

Mooie trouwkaart kunnen ontwerpen bij Koningkaart. Wanneer er even iets niet duidelijk was belde ik en werd ik gelijk super goed geholpen. Ook de bestellingen zijn snel binnen. Ik heb alleen maar... Mooie trouwkaart kunnen ontwerpen bij Koningkaart. Wanneer er even iets niet duidelijk was belde ik en werd ik gelijk super goed geholpen. Ook de bestellingen zijn snel binnen. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad :)

Makkelijk programma en personeel is erg klantvriendelijk

Anne

Koningkaart.nl is een fijn bedrijf. De dag nadat wij hadden besteld, hadden we de kaarten al binnen. We waren ietsje te laat met bestellen en toch zochten ze naar mogelijkheden, zodat we de kaart op... Koningkaart.nl is een fijn bedrijf. De dag nadat wij hadden besteld, hadden we de kaarten al binnen. We waren ietsje te laat met bestellen en toch zochten ze naar mogelijkheden, zodat we de kaart op tijd binnen hadden. Super!

Denken mee

Prachtige kaarten gekregen. Precies zoals gewenst was. Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering. Mooie kwaliteit