Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Iris veurman

Mooie website, duidelijke informatie

Duidelijke en overzichtelijke website.

Geen verbeterpunten

Makkelijk en werkt goed

Duidelijke informatie op de website. Makkelijk aanvragen van een drukproef, fijn dat hier ook de papier samples bij zitten. Makkelijke tool om kaarten in te maken.

Mogelijkheid tot het geven van een naam aan de kaart waarmee je bezig bent. We hadden nu 2 designs maar mar 2 verschillende teksten dus het was steeds even kijken of ik dan de goede kaart had.

Steffi deleu

Heel tevreden van, correct en niet duur

Dieuwertje Bosch

Ik vond het erg leuk en makkelijk om eigen trouwkaarten te ontwerpen. Wel vind ik het jammer dat je voor (veel) kaarten extra moet bij betalen als je het logo eraf wil hebben. Hierdoor hebben wij... Ik vond het erg leuk en makkelijk om eigen trouwkaarten te ontwerpen. Wel vind ik het jammer dat je voor (veel) kaarten extra moet bij betalen als je het logo eraf wil hebben. Hierdoor hebben wij minder kaarten besteld en enkele kaarten digitaal de deur uit gedaan.

Veel mogelijkheden!!!

Het logo eraf halen gratis maken voor meer dan 50 kaarten.

Nick

Twee verschillende trouwkaarten ontworpen en besteld.

Uitgebreid/goed aanbod. Kaarten eenvoudig te ontwerpen. Eenvoudig bestelproces.

1. Het is even zoeken om te achterhalen hoe je de copyright van de kaart krijgt. 2. Hoe je de betaallink voor de 20 euro ontvangt, gaat wat onprofessioneel (een doorgestuurde mail).

Sharon van der wielen

Hele goede en snelle service !! Erg blij met het eind resultaat

Karin Westerlaken

Mooie site, duidelijk en snelle levering.

Overzichtelijk, snelle levering.

Het zou handig zijn als bij het ontwerpen van de kaarten je de afbeeldingen zou kunnen bijsnijden in plaats van alleen in- en uitzoomen en verplaatsen. Het laden van de icoontjes ging niet altijd... Het zou handig zijn als bij het ontwerpen van de kaarten je de afbeeldingen zou kunnen bijsnijden in plaats van alleen in- en uitzoomen en verplaatsen. Het laden van de icoontjes ging niet altijd even soepel, maar dit zou ook aan mijn pc kunnen liggen.

Karin

Super fijn! Als er iets is qua wensen met een kaartje helpen ze je goed en is er van alles mogelijk zonder gedoe.

Dat veel mogelijk is qua vormgeving

Eerste proefdruk is gratis. Na 2,5 jaar is er geen gratis proefdruk mogelijk.

M. Geurten

Super snelle en correcte levering.
Ook telefonisch zeer correct geholpen

A.D. Dane

Zeer positief. Snelle reactie, meedenken en service. Er is veel meer mogelijk en ze proberen altijd mee te denken.

Heel vriendelijk, altijd direct reageren en denkt mee met mijn vragen, super!

Bij een proefdruk hoeft niet per se een envelop, we hebben er nu 5 over. Dit misschien ook als optie doen. Scheelt veel enveloppen/milieu/geld.