Heel goed, snelle service.
Beloofde punten komen zij na.
De kwaliteit van de foto leek op de site scherper dan op de kaart.
Beloofde punten komen zij na.
De kwaliteit van de foto leek op de site scherper dan op de kaart.
Originele kaarten
Snelle communicatie
Klantvriendelijk
Het bewerkingsprogramma wat uitbreiden om zelf meer aan te kunnen passen.
Zelf kunnen ontwerpen van trouwkaart, goede kwaliteit, snelle levering.
De verschillende papiersoorten worden wel op de site genoemd en je krijgt bij een proefdruk staaltjes papier geleverd, maar kan handig zijn als de papiersoorten min of meer al in voorbeeld op de...
Snelle service
Website is overzichtelijk. Programma voor bewerken van de kaarten is gebruiksvriendelijk.
Vooraf een proef is een aanrader voor plaatsen van een bestelling. Resultaat is naar wens
Wij hadden een kaart voor onze trouwdag. Verschillende teksten voor in de kaart aanbieden. Ze zijn wel makkelijk aan te passen. Maar meer suggesties zou prettig zijn.
Zie bovenstaande uitleg, een telefoontje voor overleg had fijn geweest en als je ervaring hebt in dit werk kan je zien dat de namen op ons geboorte kaartje niet leesbaar zijn.
Heeft niets met...
Het zou netjes zijn als je ook zou benoemen dat je de naam in het geel al niet mooi vond op de ontvangen proefdruk en dat je uit eigen beweging toch hebt besteld en ook nog op een ander...
Duidelijkheid en gebruiksgemak
Geen verbeterpunten
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen en heel fijn om te horen dat alles naar wens is.
Zeer handige ontwerptool voor geboortekaarten. Zeer goede service; gratis proefdruk en gratis monsters voor papierkeuze.
online verzendservice zou fijn zijn
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen en heel fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de gratis drukproef. De verzendservice staat ook nog op ons...
Snelheid
De sluitstickers verwachte ik van net zo'n mooie kwaliteit als de kaarten, maar ze missen een mooi glans laagje