Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Addy de Hond

Zeer hoge kwaliteit, fijne editor op de website en erg vlotte levertijd, kortom erg goed,

goede editor op de website, veel beter dan andere sites

Heel blij met de bestelde geboortekaartjes. Fijne website, goede service en snelle levering.

Leonie

Heel blij met (de uitgekozen geboortekaarten van) Koningkaart.nl. Duidelijke website, veel keus en een snelle en nette levering.
Wij zijn heel tevreden over Koningkaart.nl en zouden hier in de...
Wij zijn heel tevreden over Koningkaart.nl en zouden hier in de toekomst ook zeker weer gebruik van maken.

Duidelijke informatie bij de kaarten (afmetingen/welke prijs bij afname hoeveelheid/opties op de kaart aan te passen). Super netjes dat je bij een proefdruk een staaltje krijgt met de verschillende... Duidelijke informatie bij de kaarten (afmetingen/welke prijs bij afname hoeveelheid/opties op de kaart aan te passen). Super netjes dat je bij een proefdruk een staaltje krijgt met de verschillende papiersoorten, dat helpt bij het maken van een definitieve keuze. Ook heel netjes hoe je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. De (geboorte)kaarten werden erg netjes geleverd.
En natuurlijk erg mooie kaarten en een ruime keus.

Een klein minpuntje vonden wij dat er zelfs bij een behoorlijke bestelling nog verzendkosten in rekening worden gebracht.
Onze tip zou zijn om bij een bestelling van (bijvoorbeeld) boven de...
Onze tip zou zijn om bij een bestelling van (bijvoorbeeld) boven de €50,- geen verzendkosten meer in rekening te brengen.
Aan de andere kant werden de kaarten erg netjes bezorgd, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Saskia Eijndhoven

We hebben na twee proefdrukken, prachtige kaarten ontvangen. Daarbij hebben we ook twee verschillende kaarten besteld. De bestelling was echt snel geleverd. Bovendien wordt je ook snel geholpen na... We hebben na twee proefdrukken, prachtige kaarten ontvangen. Daarbij hebben we ook twee verschillende kaarten besteld. De bestelling was echt snel geleverd. Bovendien wordt je ook snel geholpen na het invullen van het contact formulier. We vonden een kaart mooi alleen dat was een enkele kaart. We hadden gevraagd of hier ook een dubbele kaart van gemaakt kon worden en binnen een dag was deze te vinden tussen ‘mijn ontwerpen’. Top services dus, bedankt!

Tegeldesign den Braber&Morren

Prachtige kaarten ontvangen, en een hele snelle levering! we zijn erg tevreden!

Dat je zelf je kaart kunt ontwerpen.

Goed. Snelle levering, duidelijke prijzen.

Snelle levering! Gratis proefdruk.

Vincent

Ruime keuze, kaarten zijn gemakkelijk naar eigen wens aan te passen.

Mooie kaart, nette prijs. Levering volgens afspraak.

Niels Hustings

Prima site, snelle levering en ik werd proactief benaderd met een verbetersuggestie voor mijn zakelijke kerstkaart. Top!

Ik ben altijd heel tevreden over koningskaart. Dit was mijn tweede bestelling. Ik vind het heel fijn dat je zelf een kaart kan creëren en naar eigen hand kan maken. Top webshop die ik iedereen... Ik ben altijd heel tevreden over koningskaart. Dit was mijn tweede bestelling. Ik vind het heel fijn dat je zelf een kaart kan creëren en naar eigen hand kan maken. Top webshop die ik iedereen aanraad. Enige minpuntjes zijn voor mij dat je maar van 1 kaart een proefsruk gratis kan bestellen. Mijn vorige bestelling was 2 jaar geleden en daardoor moest ik nu wel betalen voor de proefdruk. En jammer dat je de enveloppen wel los kan bestellen maar daardoor dubbele verzendkosten hebt. Al met al zijn deze puntjes geen reden om niet nogmaals te bestellen.

Snelle levering.
Zelf eigen kaart creëren.
Proefdruk aanvragen.

- Geen of lage verzendkosten als je de enveloppen eerder wilt dan de kaartjes. Anders betaal je 10 euro verzendkosten terwijl het anders 5 euro is.
- gratis proefdruk per jaar of ander...
- gratis proefdruk per jaar of ander termijn. Zodat je vaker gebruik kan maken van de code.

Ooms

Mooie kaart. Goede uitleg bij telefonisch contact. En snelle levering van de kaarten. Alles netjes verpakt.

Telefonisch goed bereikbaar. Snelle levering. Netjes verpakt en verzonden.

Geen.