Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Ik ben altijd heel tevreden over koningskaart. Dit was mijn tweede bestelling. Ik vind het heel fijn dat je zelf een kaart kan creëren en naar eigen hand kan maken. Top webshop die ik iedereen... Ik ben altijd heel tevreden over koningskaart. Dit was mijn tweede bestelling. Ik vind het heel fijn dat je zelf een kaart kan creëren en naar eigen hand kan maken. Top webshop die ik iedereen aanraad. Enige minpuntjes zijn voor mij dat je maar van 1 kaart een proefsruk gratis kan bestellen. Mijn vorige bestelling was 2 jaar geleden en daardoor moest ik nu wel betalen voor de proefdruk. En jammer dat je de enveloppen wel los kan bestellen maar daardoor dubbele verzendkosten hebt. Al met al zijn deze puntjes geen reden om niet nogmaals te bestellen.

Snelle levering.
Zelf eigen kaart creëren.
Proefdruk aanvragen.

- Geen of lage verzendkosten als je de enveloppen eerder wilt dan de kaartjes. Anders betaal je 10 euro verzendkosten terwijl het anders 5 euro is.
- gratis proefdruk per jaar of ander...
- gratis proefdruk per jaar of ander termijn. Zodat je vaker gebruik kan maken van de code.

Ooms

Mooie kaart. Goede uitleg bij telefonisch contact. En snelle levering van de kaarten. Alles netjes verpakt.

Telefonisch goed bereikbaar. Snelle levering. Netjes verpakt en verzonden.

Geen.

Bianca Rozendaal

Heel originele kaartjes en snelle, nette levering.

Originele kaartjes en zeer snelle levering.

Geen.

Anne

Ik heb net voor het vierde jaar op rij verjaardagskaartjes besteld... geeft dus wel aan dat ik tevreden ben. Als je iets aparters wilt wat je zelf niet lukt kin je bellen en staan ze je graag bij.

Ik vind het vooral fijn dat je bestelgeschiedenis blijft staan, je kunt een oud kaartje altijd nog eens afdrukken of als basis gebruiken voor een nieuwe.

Met de huidige hulplijntjes kun je je tekstblok/ afbeelding niet exact centreren. Een duidelijke x/y-as centreerlijn op zowel het beeld als het tekstblok/plaatje zou dit makkelijker maken.

In eerste instantie geweldige en snelle service. Alleen wanneer het er op aan komt de kaarten officieel te bestellen is er bij de drukker iets fout gegaan, kaarten moeten opnieuw gedrukt worden:... In eerste instantie geweldige en snelle service. Alleen wanneer het er op aan komt de kaarten officieel te bestellen is er bij de drukker iets fout gegaan, kaarten moeten opnieuw gedrukt worden: eindstand vertraging in de verzending van onze kaarten want koningkaart kn de kaarten morgen pas leveren of vanaf 17.30 wanneer alle post al is opgehaald

Goede site

Samenwerking met de drukker

Reactie Koningkaart:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Helaas kan het altijd gebeuren dat er (in dit geval) bij de drukker iets misgaat in het drukproces. De drukker moet deze fout wel... Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Helaas kan het altijd gebeuren dat er (in dit geval) bij de drukker iets misgaat in het drukproces. De drukker moet deze fout wel kunnen herstellen. Helaas heeft dat in uw geval tot gevolg dat uw trouwkaarten een dag geleverd worden. Mijn oprechte excuses hiervoor.

GILBERT PEETERMANS

Wij zijn uitermate tevreden over de service, de lay-out en de kwaliteit-prijsverhouding.
Indien wij nog ooit een invitatiekaart nodig hebben zullen we dit zeker bij Koningkaart.nl doen.

de snelle en corecte afwerking

geen enkel

Nina

Mooie kaartjes en snelle levering!

Snelle goede service TOP!!

Mooie hippe kaarten, snelle levering

Tekstuele wijzigingen aanbrengen waren op mijn pc in wat kleine schermen, dit kan te maken hebben met mijn besturingssysteem maar dat weet ik niet, dat vond ik wel wat onhandig..

Super service en ontzettend handig dat je een gratis proefdruk krijgt, ook heel snel binnen dat is ook fijn.
ik ga hier zeker vaker bestellen zowel zakelijk als prive.

snelle reactie via de mail

nee ga zo door toppers

Mooie kaartjes en geheel zelf naar eigen wens te maken.

snelle reactie. Ook als ik iets fout had gedaan.

nog wat meer keuze bij achtergronden.