Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Gemakkelijk en snel een trouwkaart gemaakt. Ook snel thuis gestuurd gekregen. Zeer tevreden over kaart, organisatie en bestelling.

Wendy Kok

Helaas komen de kleuren totaal niet overeen met wat je op de website maakt.. heel lelijk. Erg duur ook een proefdruk

Zag er professioneel uit

Kleuren op de site lijken niet op de werkelijke gedrukte kleuren. Zonde van mijn geld

Reactie Koningkaart:

De kleuren op de website kunnen altijd afwijken van de werkelijk gedrukte kleuren. Afhankelijk van op welk apparaat (computer, telefoon, tablet) u een website bekijkt en welke instellingen uw... De kleuren op de website kunnen altijd afwijken van de werkelijk gedrukte kleuren. Afhankelijk van op welk apparaat (computer, telefoon, tablet) u een website bekijkt en welke instellingen uw apparaat heeft kunnen de kleuren afwijken. Helaas kunnen wij niet zien hoe onze website er op uw computer uitziet. We geven graag een gratis drukproef om vooraf het gedrukte eindresutaat te bekijken.

Frits

Super tevreden over de service: snel, kwaliteit en zeer betaalbaar!

Groot assortiment

N.v.t.

Brasserie Beeckestijn

Zeer snelle service. Het is het bedrijf zelfs opgevallen dat ik zelf een verkeerde bestelling had gedaan wat bij mij gecheckt werd! Hartelijk dank daarvoor.

A.

Vlotte en gemakkelijke afhandeling. We hadden alles ook snel in huis. Ik heb eenmaal gebeld omdat de uitlijning niet lukte en ik ben toen vriendelijk en vlot geholpen.
Wij hebben zowel onze...
Wij hebben zowel onze trouwkaart als de bedankkaart hier besteld. Heel erg tevreden.
Leuke en eigentijdse ontwerpen om uit te kiezen.

Indien je een trefwoord intypt in de zoekmaching worden de zoekresultaten vrij slordig weergegeven. Daarnaast zou het helpend zijn om series aan te bieden. Dus bijv. de serie lampjes en dat je dan... Indien je een trefwoord intypt in de zoekmaching worden de zoekresultaten vrij slordig weergegeven. Daarnaast zou het helpend zijn om series aan te bieden. Dus bijv. de serie lampjes en dat je dan alle mogelijkheden van dat ontwerp krijgt. Dus bedankkaartje, menukaartje, infokaartje, trouwkaart etc.

Daniela

Wij hebben hier onze geboortekaartjes besteld. Heel tevreden en erg blij met het resultaat en ook veel positieve reacties op gehad.
Een prettige site met snelle levering en veel opties om de...
Een prettige site met snelle levering en veel opties om de standaardkaart nog zelf aan te passen. Niet de goedkoopste, maar ivm de extra mogelijkheden toch voor koningkaart gekozen.
Er zit trouwens ontzettend veel kleurverschil tussen het standaardpapier of het structuurpapier. Ons veelkleurige kaartje kwam echt veel mooier uit op het structuur papier, echt de moeite om daar naar te kijken.
Persoonlijk vind ik 30 ct voor een envellop wel echt te duur, dus die hebben we ergens anders besteld à10 ct/st.

Veel mogelijkheden om je kaart te wijzigen.

Meer uitleg wat het verschil is in papier qua afdrukken. Dit maakt echt heel veel verschil en dat zie je toch niet goed op de 5 kleine samplekaartjes.
En zijn verzendkosten echt nodig nog bij...
En zijn verzendkosten echt nodig nog bij hoge bedragen? Bij veel websites is dat gratis boven een bepaald bedrag. Vind ik niet zo vriendelijk als je een paar honderd euro uitgeeft.

Zeer tevreden! Fijne website, snelle levering en mooie kwaliteit.

Netjes en snel geleverd, wij zijn zeer tevreden over de geleverde kaarten en sluitstickers.

Duidelijke informatie, snelle levering.

Ontzettend goede ervaring met dit bedrijf!

Ontzettend veel keuze en mogelijkheden! Erg tevreden over alles. De levering is volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze trouwkaart!

Wij hebben verschillende keren een proefdruk besteld. En alle keren kregen we een waaier mee met de papiersoorten. Dit had wat ons betreft niet gehoeven. Wij wisten namelijk al welke papiersoort we... Wij hebben verschillende keren een proefdruk besteld. En alle keren kregen we een waaier mee met de papiersoorten. Dit had wat ons betreft niet gehoeven. Wij wisten namelijk al welke papiersoort we wilde.

Na bestellen werden we geïnformeerd dat er een aantal dingen niet klopten op de trouwkaarten. Of we dit wilden laten aanpassen. Uiteraard wilden we dit en we kregen dus goede trouwkaarten thuis... Na bestellen werden we geïnformeerd dat er een aantal dingen niet klopten op de trouwkaarten. Of we dit wilden laten aanpassen. Uiteraard wilden we dit en we kregen dus goede trouwkaarten thuis gestuurd.

Goede en snelle service.

klantgericht en meedenkend