Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Mikel Pluijm

Super goed wilde op het laatst nog iets veranderen aan de kaart en dat kon nog

M. Steennis

Helemaal top, wel 3x een proefdruk besteld voor ik tevreden was. En dat kon, dus dat was superfijn. Fijn dat je alles helemaal naar je eigen hand kan zetten.
De kleuren van de druk zijn wel...
De kleuren van de druk zijn wel iets lichter dan je ziet op je scherm.

Fijn dat we bij de proefdruk een paar papierstalen kregen zodat je ze verschillende texturen ook kan voelen.

Caroline

Hele mooie kaart, naar onze wensen kunnen aanpassen. Zijn heel blij met het resultaat.

Kimber Maas

Hele fijne en snelle service voor de geboortekaartjes van ons kleintje

Snelle service, fijn contact

Yosua Ottens

Moker goed bedrijf, leuke mensen, goeie service, ook nog de mogelijkheid om op het laatste moment iets aan te kunnen passen. Heel fijn!

Goeie communicatie nadat de bestelling geplaatst is

Mogelijkheid om 2 dezelfde kaarten (ceremonie & feest) onder 1 order te laten vallen (voor staffelkorting)

Bijzonder goed geholpen door Koningkaart! Er stond een spelfout in en een uitlijning kon netter. Na telefonisch contact zelfs tekst suggestie en verdere opmaak tips gehad. Heel fijn dat de kaart... Bijzonder goed geholpen door Koningkaart! Er stond een spelfout in en een uitlijning kon netter. Na telefonisch contact zelfs tekst suggestie en verdere opmaak tips gehad. Heel fijn dat de kaart goed gecheckt wordt voordat deze gedrukt wordt. Dit had ik niet eerder meegemaakt.

Pro-actief
Servicegericht
Communicatie

Met name het programma om de kaart te bewerken:
Met name het programma om de kaart te bewerken:
- Soms is een zelf gekozen kleurcode op het ene gedeelte wel te gebruiken en pakt een ander gedeelte van de kaart de kleurcode niet. Na een aantal keren herhalen, zoeken en klikken is de kleurcode dan 'opeens' wel beschikbaar. Werkt niet fijn.
- Het verslepen van afbeeldingen en teksten zou makkelijker kunnen
- Het schakelen tussen de voorkant en achterkant van de kaart duurt best lang

Ellen

We zijn erg tevreden met de geleverde trouwkaarten.

Ze zijn helemaal geworden zoals wij hadden gehoopt.

Hartelijk bedankt.

Groet,
Rolf en Ellen

Fijn dat je voor zowel voor de dag als avond gasten een kaart kan aanmaken.

De inleverdatum ging niet helemaal goed (een paar dagen later bezorgd), was denk ik een fout bij de bezorging?

Van Esch juristen

Eenvoudig te maken, snel en goed afgeleverd, scherpe prijs. Kortom zeer tevreden.

Snel en duidelijk

marinda

Ongelooflijk goed geholpen, ze checken ook echt de kaart voordat ze deze drukken. Zo stond mijn foto blijkbaar iets scheef en hebben ze mij gevraagd of dit de bedoeling was. Daarnaast wilde ik een... Ongelooflijk goed geholpen, ze checken ook echt de kaart voordat ze deze drukken. Zo stond mijn foto blijkbaar iets scheef en hebben ze mij gevraagd of dit de bedoeling was. Daarnaast wilde ik een bepaalde voorkant aan de binnenkant hebben van de kaart, ook dit hebben ze geregeld. Verder was de verzending ook super snel binnen!

behulpzaam
klantvriendelijkheid
communicatie

programma om je eigen kaart te ontwerpen, iets gebruikersvriendelijk maken, door bijv elk ontwerp een eigen naam te kunnen geven. Makkelijker verslepen van foto's en teksten.

Leo