Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Heel erg tevreden over onze bestelling! Ik werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. En snel geholpen. Het was geen probleem de tekening op de kaart aan te passen, zodat de haarkleur van de... Heel erg tevreden over onze bestelling! Ik werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. En snel geholpen. Het was geen probleem de tekening op de kaart aan te passen, zodat de haarkleur van de poppetjes overeen kwamen met die van onze kinderen. De kaarten werden snel verstuurd en waren van mooie kwaliteit. Ruime keuze aan enveloppen en leuke stickers er bij om ze dicht te plakken!

Ruime keuze
Snel bezorgd
Mooie kwaliteit
Goede prijs

Niets, helemaal tevreden!

Olmo

Wij zijn zeer tevreden met de geboortekaartjes! Makkelijk te ontwerpen, bestellen en ze hebben een zeer goede kwaliteit!

Leuke, duidelijke en overzichtelijke website!

n.v.t.

Marian Niemeijer

Superblij met mijn mooie kaartjes. Er is met me meegedacht, hoe het kaartje mooi aangepast zou kunnen worden. De uitstraling van de website en het gratis proefkaartje oogt ontzettend professioneel... Superblij met mijn mooie kaartjes. Er is met me meegedacht, hoe het kaartje mooi aangepast zou kunnen worden. De uitstraling van de website en het gratis proefkaartje oogt ontzettend professioneel en speels tegelijk.

Mooie site, ruime keus, meedenkend, vriendelijke benadering,

Ik ben een beetje een sufferd wat deze programma's betreft en snapte niet altijd hoe ik een en ander moest aanpakken. Hierin heb ik een stukje duidelijke communicatie gemist. (Dit betrof het... Ik ben een beetje een sufferd wat deze programma's betreft en snapte niet altijd hoe ik een en ander moest aanpakken. Hierin heb ik een stukje duidelijke communicatie gemist. (Dit betrof het aangepaste kaartje/proefdrukkaartje) maar de iets jongere generatie zal hier vast geen problemen mee hebben.

Judith Jansen-Vermeulen

Wij hebben in 2010, 2014 en recent in 2018 geboortekaartjes besteld bij koningskaart en zijn alle drie de keren enthousiast over de mooie kaartjes en de kwaliteit.

Koningskaart biedt alles voor aankomende ouders m.b.t. geboortekaartjes. Mooie kaartjes, inspiratie voor gedichtjes, mogelijkheid om enveloppen eerder te bestellen en alvast te schrijven,... Koningskaart biedt alles voor aankomende ouders m.b.t. geboortekaartjes. Mooie kaartjes, inspiratie voor gedichtjes, mogelijkheid om enveloppen eerder te bestellen en alvast te schrijven, mogelijkheid om kaartjes helemaal naar wens klaar te zetten. Na de bevalling hoef je zo alleen datum en evt. gewicht nog in te vullen en dan kun je je kaartjes zo bestellen. Ook de korte levertijd vonden wij erg fijn.

mogelijkheid om een klein plaatje toe te voegen. Wij hadden graag nog een klein vlindertje op het kaartje geplaatst.

Onze trouwkaarten besteld, snelle service en erg tevreden over de kaarten!

Snelle service, fijne website, makkelijk programma om te bewerken.

Wij hadden een kaart besteld met een DIY kaartje eraan. Helaas konden we bij Koningkaart geen bijpassend touwtje bestellen om het kaartje vast te maken.

Suzanne

Uitstekende en snelle service, mooie kaarten die voldoen aan de verwachting. in 1 keer goed!
Wel in het klein "koningkaart.nl" op je kaart.

Mooie kaarten. Erg goede en snelle service. Zelfs nog extra controle op de aantallen uitgevoerd!

Evt afkopen van "koningkaart.nl" op je kaart.
Overige producten in dezelfde stijl als je kaart kunnen bestellen, zoals bij een andere aanbieder van trouwkaarten wel kan.

Kim

Erg leuk om zelf je kaart te kunnen ontwerpen. En dat ging ook erg makkelijk.
Papier is van goede kwaliteit en de levering is snel.

Leuk om zelf je kaart te kunnen ontwerpen.

We hadden graag een andere kleur envelop, die was wel leverbaar in een grotere maat maar niet in de maat die wij nodig hadden.

Super mooie kaarten! Goede kwaliteit en snelle service!

Kwaliteit

De site is soms wat langzaam met het bewerken van de kaarten

Snelle en goede service en mooie kaartjes als eindresultaat!

Snelle levering en goed telefonisch contact

Zeer goed, kregen ook meer kaarten dan we besteld hadden. Die komen altijd van pas natuurlijk.