Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Mooie kaarten, snelle service!

Hele mooie kaarten ontvangen en hele leuke reacties van onze gasten.

Je kunt heel eenvoudig de kaarten naar wens aanpassen met de tool. En na de bestelling worden de kaarten ook nog na gekeken door Koningkaart, we kregen een mailtje over een door ons gemaakte... Je kunt heel eenvoudig de kaarten naar wens aanpassen met de tool. En na de bestelling worden de kaarten ook nog na gekeken door Koningkaart, we kregen een mailtje over een door ons gemaakte typefout, helemaal top!

Jojoy

Fijne website met uitgebreide keuze mogelijkheden en de mogelijkheden je eigen ontwerp te maken of een bestaande kaart naar eigen smaak aan te passen. Eenvoudige en makkelijk te begrijpen... Fijne website met uitgebreide keuze mogelijkheden en de mogelijkheden je eigen ontwerp te maken of een bestaande kaart naar eigen smaak aan te passen. Eenvoudige en makkelijk te begrijpen ontwerpprogramma. Geen speciale vereisten voor je computer om hier gebruik van te kunnen maken.

zelf je ontwerp kunnen maken, maar ook bestaande ontwerpen naar eigen smaak kunnen aanpassen. Daarnaast krijg je ook een gratis proefdruk van je kaart en is het vooraf heel overzichtelijk wat de... zelf je ontwerp kunnen maken, maar ook bestaande ontwerpen naar eigen smaak kunnen aanpassen. Daarnaast krijg je ook een gratis proefdruk van je kaart en is het vooraf heel overzichtelijk wat de kosten van de kaarten gaat zijn.

Het is niet duidelijk dat je ook nog apart voor de enveloppen moet betalen. Dit zou duidelijker op de site aangegeven kunnen worden.

Voor ons 4e kindje weer kaartjes besteld via koningkaart. Zeer tevreden over het resultaat en de service!

Veel keus, snelle reactie bij vragen

Geweldig! De service was super. Naast de vele opties van kaarten die je volledig kan aanpassen. Kreeg ik bij de proefdruk een email dat cijfers niet perfect uitgelijnd waren en deden zij dit voor... Geweldig! De service was super. Naast de vele opties van kaarten die je volledig kan aanpassen. Kreeg ik bij de proefdruk een email dat cijfers niet perfect uitgelijnd waren en deden zij dit voor mij. Bij de definitieve druk bleek er een spelfout in te staan en daar werd ik op gewezen en pasten zij voor ons aan.

Medewerkers bekijken je versies en geven advies. Vele opties aan kaarten. De vrijheid om alles aan te passen.

Geen!

Onze kaarten hebben we na een aantal proefdrukken binnen gekregen. Koningkaart heeft geholpen om een template aan te passen (kraft-achtergrond verwijderd). Bij de levering bleek dat de kaarten... Onze kaarten hebben we na een aantal proefdrukken binnen gekregen. Koningkaart heeft geholpen om een template aan te passen (kraft-achtergrond verwijderd). Bij de levering bleek dat de kaarten scheef waren gesneden. Vlot en zonder moeite hebben we de gehele bestelling opnieuw en perfect binnen gekregen. Bedankt!

Service

Mogelijkheid zonder naam is fijn

Mogelijkheid zonder naam is fijn

Achtergrond zelf kunnen wijzigen, bij de proefdrukken vergeleken we met de papierwaaier en zagen we het verschil pas. Dit heeft ons een extra proefdruk gekost ter controle.

Meer huwelijks icoontjes :-)

Heel tevreden over de geboortekaartjes voor onze dochter! Zeer snelle prettige telefonische hulp bij vragen en besteld voor 12 uur was ook echt volgende ochtend (!) al in huis! Echt een aanrader!

Zeer prettige service, kaart is van mooie kwaliteit en de prijs was de helft van wat we bij de plaatselijke drukker kwijt waren geweest.

Duidelijke website, handig programma om kaartje aan te passen en mooie kwaliteit drukwerk!

Dat je alles kunt bewerken aan je kaartje zodat je het helemaal naar je eigen zin kunt maken.
En dat je enveloppen van tevoren kunt bestellen.

Meer keuzr in kleur envelop bij de langwerpige kaarten. Nu is er alleen keuze uit witte enveloppen. Ik wilde graag bruine (kraft), dus die heb ik nu bij een andere site besteld. Wel weer fijn dat je... Meer keuzr in kleur envelop bij de langwerpige kaarten. Nu is er alleen keuze uit witte enveloppen. Ik wilde graag bruine (kraft), dus die heb ik nu bij een andere site besteld. Wel weer fijn dat je niet verplicht bent enveloppen te bestellen.

Marianne

Goede ervaring. Snelle service!

Snelle service. Vriendelijke reacties.

Gratis proefdruk of alleen postzegel betalen?

Jessica

Goede service en snelle levering.

Contact verliep goed en snel.

Geen, helemaal tevreden