Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Wij hebben onze trouwkaarten hier besteld, prime service, en snel

We hebben het geboortekaartje van ons zoontje via koningkaart besteld.
We hebben het geboortekaartje van ons zoontje via koningkaart besteld.
Goede service en een prachtige kwaliteit!! De papierwaaier die bij de proefdruk wordt besteld is handig bij het maken van een keuze voor de papiersoort.

Er wordt goed meegedacht en de kaartjes worden nagekeken bij een definitieve bestelling. Na feedback van jullie per mail hebben we het kaartje nog iets aangepast en hebben jullie nog aanpassingen... Er wordt goed meegedacht en de kaartjes worden nagekeken bij een definitieve bestelling. Na feedback van jullie per mail hebben we het kaartje nog iets aangepast en hebben jullie nog aanpassingen doorgevoerd. Hierdoor was het eindresultaat prachtig.

Assortiment touwtjes/ lintjes toevoegen aan jullie website voor de labels te bevestigen.
1 gaats perforator toevoegen aan assortiment.

Top!

Monica

Duidelijke website. Ontwerp is gemakkelijk aan te passen. Prima service en snelle levering.

Overzichtelijke website, ontwerp aanpassen werkt eenvoudig.

Jessica van Unen

Zeer gebruiksvriendelijk, zeer snelle levering, prachtige kwaliteit.

Bij een proef druk krijg je een super leuke kleine papier waaier zodat je kunt zien wat de keuzes zijn.

Wij hebben onze geboortekaartjes besteld via Koning kaart. Kaart zelf gemaakt, maar bij de druk werd steeds ontzettend meegedacht, zo'n goede en fijne service!

De klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en snelle reacties!

geen!

Leuk!

Veel keus en je kunt veel naar wens bewerken

Website ook compatible maken voor tablet en smartphone

Aangename ervaring! Ze staan klaar om je met al je vragen te helpen.

Linda Zonnenberg

Heel erg tevreden! Zowel met proefdruk, de uiteindelijke kaartjes, de enveloppen, tegeltje en met het tussentijdse contact. Heel netjes en meedenkend over het ontwerp van bijv de tegeltjes en... Heel erg tevreden! Zowel met proefdruk, de uiteindelijke kaartjes, de enveloppen, tegeltje en met het tussentijdse contact. Heel netjes en meedenkend over het ontwerp van bijv de tegeltjes en daarnaast een superservice. Echt een aanrader.