Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Ferry

Bestelling geplaatst op basis van een proefmonsters. Alles super snel en in goede orde ontvangen.

femke veen

Wij hebben ons geboortekaartje uitgezocht, aangepast en uiteindelijk besteld bij Koningkaart. Wij zijn zeer positief over Koningkaart, zij hebben een prettige website en het ontwerpen of aanpassen... Wij hebben ons geboortekaartje uitgezocht, aangepast en uiteindelijk besteld bij Koningkaart. Wij zijn zeer positief over Koningkaart, zij hebben een prettige website en het ontwerpen of aanpassen van de kaartjes is erg makkelijk. Voor wij het kaartje definitief hebben besteld hebben wij eerst een proefdruk gekregen, deze kwam keurig in een envelop met een waaier van de verschillende soorten papier, erg handig aangezien wij twijfelden over het papier! De afhandeling van de bestelling was ook perfect! Al met al is onze ervaring dus erg positief!

Janneke

Zeer goede ervaring! Geboortekaartjes besteld, waren super!!! Heel veel leuke reacties op gehad. En ik had ze de volgende dag al in huis.

J Pelders

Net de geboortekaartjes binnen gekregen en wederom zijn we zeer tevreden over Koningkaart.
Ik ben ze tijdens onze eerste zwangerschap op de 9 mnd beurs tegen gekomen en de ontwerpen spraken mij en mijn partner erg aan. En wat is er dan leuker als je ook nog eens een kortingscode mee naar huis krijgt. Nu was ik de kortingscode van de afgelopen 9 mnd beurs verloren en dat vond ik toch wel jammer aangezien we zeker wisten dat we onze kaartjes hier wilde gaan bestellen. Daarom heb ik contact gezocht met Koningkaart om mijn verhaal uit te leggen. Ze snapte het direct en hebben mij via de mail alsnog de code toegestuurd. Toppie!!!!!

Aisling Heikamp

Goede service, mooie kaarten!

Liezy Claes

Ik vind de tool om zelf je kaart te maken zeer gebruiksvriendelijk. Toen de huwelijksuitnodiging klaar was, bleek dat we voor een genormaliseerde verzending in België 3mm over de maximale afmetingen... Ik vind de tool om zelf je kaart te maken zeer gebruiksvriendelijk. Toen de huwelijksuitnodiging klaar was, bleek dat we voor een genormaliseerde verzending in België 3mm over de maximale afmetingen zaten. Renate van koningkaart.nl heeft ons daarop een passend voorstel gedaan. Ze werkte heel snel en hield goed contact. En dat allemaal zonder meerprijs. Ronduit een schitterende service! De levering van de huwelijksuitnodigingen en de enveloppen gebeurde super snel en veilig! Wij gaan zeker terug naar koningkaart.nl voor de volgende feestgelegenheid... een baby? ;-) !

Niek

Renate belde me om te melden dat er taalfouten in de tekst stond van onze trouwkaarten. Het viel me op dat, zeker voor een webshop, er heel snel en accuraat wordt gereageerd. Een webshop??!! Super... Renate belde me om te melden dat er taalfouten in de tekst stond van onze trouwkaarten. Het viel me op dat, zeker voor een webshop, er heel snel en accuraat wordt gereageerd. Een webshop??!! Super gewoon. De fouten kwamen door vertaling van Engels vs Nederlands en andersom. Ook had het te maken met een erg verbinding op de server van haar site. Hier kan ze trouwens niks aan doen behalve dan te klagen bij haar provider :). Niet enkel melden van de fouten maar een telefonische afspraak inplannen om alle kaarten die wij wilden bestellen even een voor een doornemen... Kijk!! Dat is service en betrokkenheid!! Mijn ervaring met Koningkaart.nl is dus daardoor verrassend goed!

Erg professioneel en persoonlijk betrokken bij de afwerking. Snelle druk en levering. Prachtige uitnodigingen kunnen maken voor de bruiloft, een aanbeveling.

Connie Kwantes

De kaarten zijn eenvoudig naar eigen wens te veranderen. Snelle levering en een super mooi resultaat!

Prima! Duidelijke site voor aanpassingen ontwerpen, vriendelijk, goede service!