Kwaliteit van de producten

Frieda Jacobowitz

Geweldig

ruim

geen, vriendelijk, behulpzaam, veel keus - super!

Wongso

Supersnelle levering en netjes verpakt

Assortiment

De theesmaken die ik zocht hadden ze gelukkig. Nog extra smaken besteld die ons lekker leken

Geen idee

Thomas

Overall: echt super!! Na een belletje zelfs nog iets kunnen ruilen wat thuis werd gebracht

Assortiment

Het enige waar ik wat langer naar moest zoeken is 'proefpakketje' met 3x 250gram smaken, die dan in het opmerkingen veld ingevuld moeten worden. Dat zou wat duidelijker kunnen, maar verder prima!

Iets meer informatie over de smaken van de koffie. Misschien staat het er wel hoor en heb ik verkeerd gekeken, maar de icoontjes op de verpakking die aangeven voor welke 'bereiding' de bonen... Iets meer informatie over de smaken van de koffie. Misschien staat het er wel hoor en heb ik verkeerd gekeken, maar de icoontjes op de verpakking die aangeven voor welke 'bereiding' de bonen geschikt zijn (bijv. filter of halfautomaat) heb ik niet gezien op de website

Claire Schieke

In verband met Corona crisis online besteld. Weer 7 heerlijke zakjes thee erbij! Volgende dag al in huis. Maar de voorkeur gaat uit naar een bezoek in de fysieke winkel. Daarvoor komen we graag... In verband met Corona crisis online besteld. Weer 7 heerlijke zakjes thee erbij! Volgende dag al in huis. Maar de voorkeur gaat uit naar een bezoek in de fysieke winkel. Daarvoor komen we graag vanuit Emmen naar Zwolle. Heerlijk, om daar theetjes te ruiken en te proeven. Om vervolgens weer een voorraad mee naar huis te nemen.

Heel goed

Verkoop van servies of ander toebehoren op website

F van Lune

mooi

Mirjam Velthuis

Altijd prima!

Jazeker

Er staan assortimenten op de website waar geen producten in staan.

Esther Visser

Fijne winkel met een goede sfeer dat de lekkerste thee heeft!

Assortiment

Ik heb alle smaken kunnen vinden en ben erg tevreden.

Ik heb dus geen tips! (heel saai, maarja ook wel weer fijn toch?)

zeer uitgebreid

Monogyiou

Hoge kwaliteit koffie, snel geleverd.

Ja

Mischien een zoekfilter oper koffieegeschiktheid