Kwaliteit van de producten

Ja

Nvt

David Cools

Geweldige service aan de telefoon

Assortiment

Ik heb er nog geen enkele geprobeerd dus onmogelijk te zeggen.

Jammer dat er in België niet geleverd wordt...
Kleinere verpakkingen dan 1 kg zoals bv 0,5 kg zijn wenselijk. Zo kan je sneller andere smaken uitproberen.

N.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

Fijne medewerkers, goede service, breed assortiment. Ook via de webwinkel veel keuze.

Ja.

Marjo Blankvoort

Prima winkel, altijd bereid om net een stapje extra te doen. We bestellen hier altijd onze favoriete koffiebonen die bijna nergens anders te krijgen zijn. Vriendelijk en klantgericht.

Ja: Kenya Masai AA Top

Goed, zeer lekkere thee en vriendelijk personeel.

Zeker.

Dure verzendkosten.

My

Onze favoriete koffie voor het eerst online besteld bij het konkeltje. Fijn dat er mail gestuurd wordt met info over de bestelling/ levering. Levering binnen gestelde termijn. Zeer tevreden!

Ja

Neen

De winkel zelf is een uitstekende winkel. Goede service, prima kwaliteit.

N.v.t.

Bestelling van cadeaubon gaf wat verwarring. Ik moest invullen dat ik de bon in de winkel kwam ophalen en zou deze dan digitaal ontvangen, waarna ik de bon 2 dagen via de post ontving. Allemaal goed... Bestelling van cadeaubon gaf wat verwarring. Ik moest invullen dat ik de bon in de winkel kwam ophalen en zou deze dan digitaal ontvangen, waarna ik de bon 2 dagen via de post ontving. Allemaal goed gekomen maar wellicht kan dit iets anders geformuleerd worden.

Goede service kon een thee niet bestellen/vinden via opmerking verstuurd en stond netjes klaar met de thee die ik niet kon bestellen echt super!!

Tot nog toe was de levering OK, maar de laatste levering niet. Ik kreeg i.p.v. 4 kg pakken koffie er 3 en 2 half ponds pakken. Op zich niet zo erg, maar hiervan is de uiterste houdbaarheidsdatum... Tot nog toe was de levering OK, maar de laatste levering niet. Ik kreeg i.p.v. 4 kg pakken koffie er 3 en 2 half ponds pakken. Op zich niet zo erg, maar hiervan is de uiterste houdbaarheidsdatum afgescheurd. Zeker als je meer koffie voor voorraad koopt moet de datum ruim zijn!
Van 1 kilo pak is tevens de verpakking helemaal slap, dus niet vacuum.

Zie boven.

Reactie Konkeltje:

Beste klant, wat vervelend dat u niet tevreden was met de 500 gram zakken, deze is van de zelfde levering en versheid. Wij verkopen in de winkel zowel kilo, 500 gram en 250 gram verpakkingen, omdat... Beste klant, wat vervelend dat u niet tevreden was met de 500 gram zakken, deze is van de zelfde levering en versheid. Wij verkopen in de winkel zowel kilo, 500 gram en 250 gram verpakkingen, omdat wij geen 4 hele kilo's meer op voorraad hadden hebben wij dit opgelost door er 2 x 500 gram bij te doen. Deze zakken ( ook de kilo's ) worden nooit vacuum verpakt. Daar zijn onze bonen te kort geleden voor gebrand. deze kunnen niet vaccum verpakt worden omdat de bonen door de versheid nog kunnen "uitwerken" oftewel ontgassen. Indedaad kan het af en toe voorkomen door verzending dat er zuurstof uit het ventiel ontsnapt, maar dit geeft geen verdere problemen voor de koffie.
Mocht u de volgende keer liever kilo zakken willen ( wat overigens eigenlijk altijd bij ons gebeurt, mag u dit gerust aangeven bij uw bestelling. Nogmaals excuus dat u dit zo heeft ervaren. Wij hopen dat de koffie nog steeds smaakt, met vriendelijke groet, Team Konkeltje.