Kwaliteit van de producten

Esther

Voor bestelling telefonisch contact gehad. Uitermate vriendelijk en kundig geholpen!
Na plaatsing van de bestelling was het pakketje er snel.

Ja

De proefverpakkingen zijn moeilijk te vinden in de webshop

J. Reckers

Prima ervaring en gevoel.

Ja ging helemaal goed

Arnold

Goed product.

Openingstijden van de winkel juist vermelden op de website en op Google.

Openingstijden van de winkel juist vermelden op de website en op Google.

Ik ben tot 2x tevergeefs bij de winkel geweest omdat de winkel gesloten was, in tegenstelling tot vermelding op website

Reactie Konkeltje:

Dag Mijnheer Arnold, wat vervelend dat u voor een dichte deur stond.
Dag Mijnheer Arnold, wat vervelend dat u voor een dichte deur stond.
Wij zijn eigenlijk wel heel benieuwd wanneer dit geweest is, als u op onze eigen website kijkt staan daar namelijk de actuele openingstijden wel goed vermeld. Met vriendelijke groet, team Konkeltje.

Margriet

Fijn, actueel en snelle bezorging

Zeer compleet

De thee is super lekker! Er wordt goed geluisterd wat je lekker vindt. En dan wordt er een thee aangeboden die passend kan zijn!

Assortiment

Voor mij is het assortiment passend!

Ik vond na de bestelling op de website niet duidelijk wanneer ik het zou kunnen ophalen.

Orvi BV

Wij zijn zeer tevreden met het Konkeltje. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. En de thee is heerlijk.

Assortiment

Zeker de keuze is reuze. Kaneel heeft onze grootte voorkeur

M. Blankvoort

Goede specialty coffee en erg klantvriendelijk. Prima service

Assortiment

Ja, we waren op zoek naar een specifieke koffie die we al een tijdje nergens meer konden vinden, maar deze is gelukkig (weer) te krijgen bij het Konkeltje. Wel even op tijd bestellen, maar dat is... Ja, we waren op zoek naar een specifieke koffie die we al een tijdje nergens meer konden vinden, maar deze is gelukkig (weer) te krijgen bij het Konkeltje. Wel even op tijd bestellen, maar dat is voor ons geen probleem.

Bij reclamatie geen response

Ruim voldoende de sortering

Ja response

Reactie Konkeltje:

Dag mijnheer Frank, erg jammer te horen dat de thee dit keer anders was als voorgaande keren, ik heb over deze thee nog niet eerder klachten gehad maar ga dit zeker even doorgeven bij onze... Dag mijnheer Frank, erg jammer te horen dat de thee dit keer anders was als voorgaande keren, ik heb over deze thee nog niet eerder klachten gehad maar ga dit zeker even doorgeven bij onze leverancier. ( het blijft natuurlijk wel een natuurproduct dus de oogsten kunnen altijd verschillen van elkaar. ) dus met verse losse thee blijft dit toch lastig. Wat ik kan doen is wachten op een nieuwe levering en u daar een proefzakje van opstuur, zodat u zelf even kunt kijken of deze wel weer aan u verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Konkeltje

Goed informatie, prima service

smaken gemakkelijk kunnen vinden

geen verbeterpunten. Misschien kleinere verpakking zodat de verzendkosten ook minder zijn.

Ik heb vandaag twee x gebeld.
De Mocca d’or medium vind ik erg lekker, maar deze is alleen in verpakking van 4 kg. te krijgen.
Voor ons erg veel, het is nl. een jaar houdbaar. Ik heb vandaag twee x gebeld.
Voor ons erg veel, het is nl. een jaar houdbaar.
Geen probleem.
Heb gevraagd met welke ik de medium kan vergelijken.
Arabesque Mocca, werd door een dame gezegd.
Aangezien ik het niet kon vinden, voor de tweede x gebeld.
Werd gezegd dat ik maar goed moest zoeken!
Ik vroeg nog waar op site het stond, ze was niet genegen te helpen.
Jammer, ik bel niet voor niks twee keer!

Assortiment

Nee, daarom om hulp gevraagd

Vriendelijke medewerking van de dame ( s) aan de telefoon

Reactie Konkeltje:

Geachte mevrouw Jeanette, aangezien u geen contact met ons ( winkel 'T Konkeltje heeft gehad maar met het hoofdkantoor ( alleen horeca verkoop) zou ik u willen vragen om contact met ons op te nemen.... Geachte mevrouw Jeanette, aangezien u geen contact met ons ( winkel 'T Konkeltje heeft gehad maar met het hoofdkantoor ( alleen horeca verkoop) zou ik u willen vragen om contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij u verder helpen met u keuze om koffie te bestellen. de winkel voorziet particulieren van koffie vanaf 1 kilo.