Kwaliteit van de producten

Top

Ja

Ik haal de bestelling op bij een pick UP point. Het zou fijn zijn wanneer je een bevestiging krijgt wanneer de bestelling daar is gekomen en je hem af kunt halen.

Snelle reactie op vragen en snelle service

nvt

nee op dit moment niet

J. Vianen

Super snel geleverd. Het ging even mis met de betaling maar ook dat is correct opgelost.

Assortiment

Zeker. De kaneel blijft voor ons de lekkerste

T.holtrop

Mijn contacten zijn geheel naar tevredenheid .

Ja

De bestelling is zoals altijd perfect aangekomen en afgeleverd! Ik ben zeer tevreden.

Klijn

Van ouds bekend bedrijf

ja

nee

M van Beek

Levering is niet conform op de website staat. Bestelling gedaan op donderdag na 15:00, dan zou ik verwachten dat deze de volgende dag op de vrijdag wordt verwerkt en verzonden. Pas op zaterdag het... Levering is niet conform op de website staat. Bestelling gedaan op donderdag na 15:00, dan zou ik verwachten dat deze de volgende dag op de vrijdag wordt verwerkt en verzonden. Pas op zaterdag het bericht dat de bestelling is verwerkt en verzonden. Indien niet kan worden waargemaakt wat gesteld wordt of wat normaal gesproken verwacht mag worden nav de informatie op de website dan mag dit niet gemeld worden op de website (uitspraak ACM in verschillende zaken). Ook het konkeltje is niet duidelijk dat als de bestelling donderdag na 15:00 geplaatst wordt dat deze pas op maandag geleverd wordt.

Assortiment is ruimshoots.

Juiste informatie op de website plaatsen met name met de levering. Dit heeft oa te maken met het gebruik van de koerier!

van hoorn

Moment van bezorgen kan beter niet 's avonds laat nog verder prima

Wilna de Pagter

Heel behulpzaam, ik gaf mijn favoriete smaak op en kreeg verschillende adviezen.
Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Assortiment

Ja, met hulp van medewerkster.